No tens productes al teu carretó
Nius de pasta de colors
El dia anterior, posa el bròcoli i el salmó en recipients coberts separats en el frigorífic per a descongelar.
Escalfar una casserola gran amb aigua al foc i assaonar l'aigua amb abundant sal.
Abocar l'all picat i ofegar amb els daus de ceba en una paella amb l'oli d'oliva. Tallar el bròcoli descongelat en trossos petits i sofregir-lo breument.
Treure-ho del foc i deixar-lo refredar.
Posar els espaguetis en aigua bullent i cuinar fins que estiguin al donin-te. Després escórrer la pasta, esbandir breument amb aigua freda i deixar escórrer.
Rentar el salmó amb aigua freda, assecar sobre paper i tallar en trossos petits. També tallar les salsitxes i la Mozzarella en trossos petits.
Barrejar dos terços dels ous amb la llet i el formatge crema d'herbes i assaonar bé amb sal i pebre.
Per als primers nius, barrejar la meitat de la pasta amb la mescla de llet, ou i formatge crema, bròcoli i salmó. Després distribuir-ho sobre els buits buits i posar una mica de Mozzarella damunt.
Per a la segona variant, barrejar el tomàquet amb un terç dels ous, agregar els trossos de salsitxa i repartir-los també pels buits i posar una mica de Mozzarella damunt.
Enfornar tots els nius en el forn durant uns 20 minutos fins que estiguin daurats i servir tebis.
En el centre dels nius pots amagar una porció extra de verdures per als més petits sota el formatge.