Nius de pasta de colors

Nius de pasta de colors

Dificultat
Temps de preparació: 30 min
  • 200 g bròcoli (art. 8745)
  • 200 ml de tomàquet
  • 4 salsitxes
  • 150 g de lloms de salmó (art. 15493)
  • Una cullerada d'all picat (art. 8771)
  • 3 cullerades ceba picada (art. 8767)
  • 3 cullerades d'oli d'oliva
  • 300 g espaguetis
  • 300 g Formatge Mozzarella
  • 3 Ous
  • 100 ml Llet
  • 150 g Formatge crema d'herbes
  • 1 polsim Sal i pebre

El dia anterior, posa el bròcoli i el salmó en recipients coberts separats en el frigorífic per a descongelar.

Escalfar una casserola gran amb aigua al foc i assaonar l'aigua amb abundant sal.

Abocar l'all picat i ofegar amb els daus de ceba en una paella amb l'oli d'oliva. Tallar el bròcoli descongelat en trossos petits i sofregir-lo breument.

Treure-ho del foc i deixar-lo refredar.

Posar els espaguetis en aigua bullent i cuinar fins que estiguin al donin-te. Després escórrer la pasta, esbandir breument amb aigua freda i deixar escórrer.

Rentar el salmó amb aigua freda, assecar sobre paper i tallar en trossos petits. També tallar les salsitxes i la Mozzarella en trossos petits.

Barrejar dos terços dels ous amb la llet i el formatge crema d'herbes i assaonar bé amb sal i pebre.

Per als primers nius, barrejar la meitat de la pasta amb la mescla de llet, ou i formatge crema, bròcoli i salmó. Després distribuir-ho sobre els buits buits i posar una mica de Mozzarella damunt.

Per a la segona variant, barrejar el tomàquet amb un terç dels ous, agregar els trossos de salsitxa i repartir-los també pels buits i posar una mica de Mozzarella damunt.

Enfornar tots els nius en el forn durant uns 20 minutos fins que estiguin daurats i servir tebis.

En el centre dels nius pots amagar una porció extra de verdures per als més petits sota el formatge.