Nachos de truitetes de gambetes amb guacamole i salpicó

Nachos de truitetes de gambetes amb guacamole i salpicó

Dificultat
Temps de preparació: 20 min

Productes relacionats

500 g (Preu per Kg 17.90 €)

500 g (Preu per Kg 17.90 €)

8,95 €

Cod. 08927

Unitats: 1

Dóna-li un toc mexicà a les teves truites!
  • 200 g de salpicó de marisc (art. 08927)  
  • 8 u. de truitetes de gambetes (art. 08930)  
  • 2 alvocats  
  • El suc d’una llima  
  • Un pessic de sal  
  • Un pessic de pebre  
  • 75 g d'AOVE
  1. Descongela el dia anterior el salpicó de marisc. 
  2. En un morter posa la carn dels alvocats, afegeix la sal, pebre i aixafa amb el mall del morter. Després, parteix la llima per la meitat i esprem el suc sobre l'alvocat, torna a aixafar amb morter. Finalment, afegeix l'AOVE al morter, barreja-ho bé i reserva en fred el guacamole. 
  3. En una safata de forn amb paper vegetal, posa les truitetes perquè quedin una mica més cruixents, com uns nachos! Versionem la manera de fer servir i… al forn a 160 graus durant 15 minuts! 
  4. En un plat de fang posa les truitetes deixant un buit al centre per al guacamole i sobre aquest, el salpicó. Ja estan a punt les teves coques per dipejar amb guacamole i salpicó.