En un morter posa la carn dels alvocats, afegeix la sal, pebre i aixafa amb el mall del morter. Després, parteix la llima per la meitat i esprem el suc sobre l'alvocat, torna a aixafar amb morter. Finalment, afegeix l'AOVE al morter, barreja-ho bé i reserva en fred el guacamole.
En una safata de forn amb paper vegetal, posa les truitetes perquè quedin una mica més cruixents, com uns nachos! Versionem la manera de fer servir i… al forn a 160 graus durant 15 minuts!
En un plat de fang posa les truitetes deixant un buit al centre per al guacamole i sobre aquest, el salpicó. Ja estan a punt les teves coques per dipejar amb guacamole i salpicó.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.