Muffins de Gerds

Muffins de Gerds

Dificultat
Temps de preparació: 20 min
Fes més dolços els teus àpats amb unes postres delicioses i esponjoses.
  • 250 g de farina 
  • 3 ous
  • 120 g de sucre de canya clar
  • 120 g de Gerds (Art. 0819)
  • 1 sobre de llevat de rebosteria
  • 125 g d’oli de cacauet
  • 125 g de iogurt de plàtan
  • La pell de mitja llimona sense tractar

Barregeu els ous a temperatura ambient amb el sucre, a poc a poc la farina tamisada amb el llevat, el iogurt també a temperatura ambient i a poc a poc l’oli i la pell de llimona ratllada. Bateu-ho fins que obtingueu una massa brillant i elàstica.

Escalfeu el forn a 180°, olieu i enfarineu els motlles, aboqueu-hi una mica de massa, 3 o 4 gerds, una altra vegada massa i així a poc a poc fins que farciu tres quartes parts del motlle. Acabeu amb tres gerds.

Poseu els motlles al forn durant 18-20 minuts. Els muffins han de quedar ben daurats i tendres.

Ideals per al berenar dels més petits, els podeu cuinar i congelar i posar-los de bon matí a la motxilla del vostre fill per a l’esmorzar.