Mossets terrorífics

Mossets terrorífics

Dificultat
Temps de preparació: 30 min
Prepara una taula esgarrifosa per a la teva festa d'Halloween amb aquest terrorífic assortiment!
  • 100 grams de tomàquet trossejat (art. 8666)
  • 1 briox bretzel amb mantega (art. 11895)
  • 2 cullerades formatge per  untar
  • 1 cullerada de dip de tomàquet picant
  • 7 ametlles laminades
  • 2 cullerades de sucre
  • 150 gr de bastonets de pollastre (art. 11471)
  • 150 gr de croquepizza (art. 8906)
  • ½ pot d'olives negres
  • 6 mandonguilles “Frikadellen” (art. 1428)
  • 1 porció figues
  • 1 raïm
  1. Prepara tots els ingredients; briox bretzel, bastonets de pollastre, croquepizzas i mandonguilles “Frikadellen” en el forn preescalfat a 190 °C segons les instruccions del paquet.
  2. Un cop tinguis el tomàquet trossejat descongelat, fes la salsa amb una batedora de mà fins a obtenir una salsa cremosa i assaona al gust.
  3. Per als monstres, barreja una mica el dip de tomàquet picant amb la crema de formatge. Separa les cantonades del briox bretzel lleugerament refredades en la part superior i inferior i unta amb una capa espessa de crema de formatge i salsa de tomàquet. Torna a col·locar la part superior. Col·loca les ametlles laminades com si fossin les dents en una vora tallada amb una mica de crema de formatge i enganxa els ulls a la part superior de les cantonades del briox bretzel amb crema de formatge.
  4. Per als dits, aplica una mica de salsa de tomàquet en cada extrem dels bastonets de pollastre i col·loca una ametlla laminada com si fos una ungla. Submergeix l'altre extrem en abundant salsa de tomàquet.
  5. Per als ulls esborronadors, talla mitja oliva negra i enganxa-la en les croquepizzas amb la crema de formatge. Un petit punt de formatge crema blanc en l'oliva farà que els ulls siguin més realistes.
  6. Presenta els dits, la salsa de tomàquet, els monstres, els ulls i les mandonguilles “Frikadellen” de manera decorativa en una font gran. Adorna amb raïm i trossos de figa