Mossets de patata amb crema de salmó

Mossets de patata amb crema de salmó

ES10835
10835
Disponible
N/A

¡Gaudeix cada dia amb les nostres boletes gourmet! Cruixents per fora i farcides amb salmó fumat i formatge crema. Perfectes com a acompanyament o snack deliciós.

Descripció Tècnica:

Boles de patata farcides de formatge, crema i salmó, precuinades. Ultracongelat.

Distribuïdor:
www.bofrost.com

bofrost* - 47628 Straelen / Germany

Conservar en congelador *** a -18°C

patata 75%, formatge fresc 7%, salmó fumat 7% (salmó, sal, fum), olis vegetals (gira-sol, colza, en proporcions variables), midó de patata, sal, dextrosa, ceba en pols, midó de blat de moro, all en pols, espècies (cúrcuma, pebre negre).

Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic710 kJ
Valor Energètic Kcal169 kcal
Greixos7,0 g
dels quals saturats2,2 g
Hidrats de carboni21,3 g
dels quals sucres1,0 g
Fibra alimentària2,0 g
Proteïnes4,3 g
Sal1,2 g
Forn
Paella
null

Instruccions de preparació al forn (10 u): Preescalfeu a 180°C (forn convencional 200°C). Enforneu el producte ultracongelat amb paper resistent a la safata a la part central durant aprox. 18 min (forn convencional aprox. 20 min). Tombeu-ho un cop a la meitat del temps.

Instruccions de preparació a la fregidora d'aire (5-10 u): Preescalfeu a 180ºC. Distribuïu uniformement a la cistella el producte ultracongelat i fregiu-lo durant aprox. 10 min. Tot seguit, deixeu-lo reposar 2 min.

Instruccions de preparació a la paella (5 u): Escalfeu oli abundant en una paella antiadherent. Cuineu el producte ultracongelat a foc baix remenant sovint durant aprox. 10 min. Tot seguit, deixeu-ho escórrer sobre paper absorbent.

Instruccions de preparació a la fregidora (5 u): Preescalfeu a 170ºC. Fregiu el producte ultracongelat durant aprox. 6 min. Tot seguit deixeu reposar a paper absorbent durant aprox. 2 min.

SALMÓ
Nom científicSalmo salar
Criat a: Noruega, Xile, Regne Unit

El producte no conté:

  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Mollusc
  • Ou
  • Gluten
  • Crustacis
  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos