No tens productes al teu carretó
Mossets de patata amb crema de salmó
¡Gaudeix cada dia amb les nostres boletes gourmet! Cruixents per fora i farcides amb salmó fumat i formatge crema. Perfectes com a acompanyament o snack deliciós.
Descripció Tècnica:
Boles de patata farcides de formatge, crema i salmó, precuinades. Ultracongelat.
Distribuïdor:
www.bofrost.com
bofrost* - 47628 Straelen / Germany
Conservar en congelador *** a -18°C
patata 75%, formatge fresc 7%, salmó fumat 7% (salmó, sal, fum), olis vegetals (gira-sol, colza, en proporcions variables), midó de patata, sal, dextrosa, ceba en pols, midó de blat de moro, all en pols, espècies (cúrcuma, pebre negre).
Informació nutricional | per 100g |
---|---|
Valor Energètic | 710 kJ |
Valor Energètic Kcal | 169 kcal |
Greixos | 7,0 g |
dels quals saturats | 2,2 g |
Hidrats de carboni | 21,3 g |
dels quals sucres | 1,0 g |
Fibra alimentària | 2,0 g |
Proteïnes | 4,3 g |
Sal | 1,2 g |
Instruccions de preparació al forn (10 u): Preescalfeu a 180°C (forn convencional 200°C). Enforneu el producte ultracongelat amb paper resistent a la safata a la part central durant aprox. 18 min (forn convencional aprox. 20 min). Tombeu-ho un cop a la meitat del temps.
Instruccions de preparació a la fregidora d'aire (5-10 u): Preescalfeu a 180ºC. Distribuïu uniformement a la cistella el producte ultracongelat i fregiu-lo durant aprox. 10 min. Tot seguit, deixeu-lo reposar 2 min.
Instruccions de preparació a la paella (5 u): Escalfeu oli abundant en una paella antiadherent. Cuineu el producte ultracongelat a foc baix remenant sovint durant aprox. 10 min. Tot seguit, deixeu-ho escórrer sobre paper absorbent.
Instruccions de preparació a la fregidora (5 u): Preescalfeu a 170ºC. Fregiu el producte ultracongelat durant aprox. 6 min. Tot seguit deixeu reposar a paper absorbent durant aprox. 2 min.
SALMÓ
Nom científic: Salmo salar
Criat a: Noruega, Xile, Regne Unit
El producte no conté: