5 uni. de twister de xocolata i vainilla (art. 10459)
300 g mix de fruits vermells (art. 11689)
70 g sucre blanc
40 g mel de flors
1 sobre de xocolata de gofres
50 g de sucre glass
50 g d'aigua
En un cassó afegeix el mix de fruits vermells i ofega durant 5 minuts. Afegeix sucre blanc, mel de flors i aigua. Cou tot durant 7 minuts a foc mitjà removent constantment fins que tots els ingredients quedin integrats. Tritura fins a aconseguir la textura de melmelada desitjada.
Treu els twisters de la bossa i deixa descongelar en una safata per a enfornar durant 20 minuts. Mentrestant, preescalfa el forn a 170ºC.
Enforna els twisters de xocolata i vainilla durant 14-16 minuts a 170ºC.
Transcorregut el temps retira'ls i deixa reposar durant 5 minuts. Decora amb la xocolata del sobre i gaudeix sucant amb la teva melmelada casolana.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.