Medallons d'Espinacs i formatge Parmigiano

Medallons d'Espinacs i formatge Parmigiano

ES9120
9120
Disponible
9,60 €

Unitats: 6

360 g (Preu per Kg 26.67 €)

Receptes combinades

Saborosa i divertida combinació d'espinacs i formatge Parmigiano Reggiano, per a solucionar un àpat individual o familiar.

Descripció Tècnica:
Snack a base d'espinacs i Parmigiano Reggiano, arrebossat, empanat i prefregit. Ultracongelat. Autorització Consorci Parmigiano Reggiano.

Lloc d'Origen:
Elaborat a Itàlia.

Distribuïdor:
www.bofrost.it
bofrost* Itàlia S.p.A. via Clauzetto, 4 San Vito al Tagliamento (PN) - Itàlia

Conservar al congelador de *** a -18°C.

farina de blat, espinacs 18%, aigua, formatge Parmigiano Reggiano DOP 11% (llet, sal, quall animal), oli de gira-sol, midons (blat, patata), greix de coco, farina d'arròs, farina de blat de moro, proteïnes de la llet, sal, espècies (pebre vermell, cúrcuma), gasificants (difosfats, carbonats de sodi), llevat, correctors de l'acidesa (àcid cítric, citrats de sodi).

Pot contenir: sojamostassa.

Informació nutricionalper 100gper unitat/ració% Ingestes de referència per unitat/ració
Valor Energètic1175 kJ705 kJ-
Valor Energètic Kcal282 kcal169 kcal9
Greixos16.8 g10.1 g14
dels quals saturats5.7 g3.4 g17
Hidrats de carboni22.3 g13.4 g5
dels quals sucres3.5 g2.1 g2
Fibra alimentària2.5 g1.5 g-
Proteïnes9.1 g5.5 g11
Sal0.38 g0.60 g10
Paella
null
Forn

A la paella: Escalfeu oli abundant en una paella antiadherent. Cuineu el producte ultracongelat a foc mig remenant sovint durant aprox. 6 min. Tot seguit, deixeu-ho escórrer sobre paper absorbent.

Al forn: Preescalfeu a 200°C (forn convencional 200°C). Enforneu el producte ultracongelat amb paper resistent a la safata a la part central durant aprox. 15 min (forn convencional aprox. 20 min). Tombeu-ho un cop a la meitat del temps.

A la fregidora d'aire: Cuinar el producte congelat a la cistella aprox. 9 min a 190°C, donant la volta un cop transcorregut la meitat del temps.

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mollusc
  • Ou
  • Crustacis
  • Peix