No tens productes al teu carretó
Medallons d'Espinacs i formatge Parmigiano
Unitats: 6
360 g (Preu per Kg 26.67 €)
Saborosa i divertida combinació d'espinacs i formatge Parmigiano Reggiano, per a solucionar un àpat individual o familiar.
Descripció Tècnica:
Snack a base d'espinacs i Parmigiano Reggiano, arrebossat, empanat i prefregit. Ultracongelat. Autorització Consorci Parmigiano Reggiano.
Lloc d'Origen:
Elaborat a Itàlia.
Distribuïdor:
www.bofrost.it
bofrost* Itàlia S.p.A. via Clauzetto, 4 San Vito al Tagliamento (PN) - Itàlia
Conservar al congelador de *** a -18°C.
farina de blat, espinacs 18%, aigua, formatge Parmigiano Reggiano DOP 11% (llet, sal, quall animal), oli de gira-sol, midons (blat, patata), greix de coco, farina d'arròs, farina de blat de moro, proteïnes de la llet, sal, espècies (pebre vermell, cúrcuma), gasificants (difosfats, carbonats de sodi), llevat, correctors de l'acidesa (àcid cítric, citrats de sodi).
Pot contenir: soja, mostassa.
Informació nutricional | per 100g | per unitat/ració | % Ingestes de referència per unitat/ració |
---|---|---|---|
Valor Energètic | 1175 kJ | 705 kJ | - |
Valor Energètic Kcal | 282 kcal | 169 kcal | 9 |
Greixos | 16.8 g | 10.1 g | 14 |
dels quals saturats | 5.7 g | 3.4 g | 17 |
Hidrats de carboni | 22.3 g | 13.4 g | 5 |
dels quals sucres | 3.5 g | 2.1 g | 2 |
Fibra alimentària | 2.5 g | 1.5 g | - |
Proteïnes | 9.1 g | 5.5 g | 11 |
Sal | 0.38 g | 0.60 g | 10 |
A la paella: Escalfeu oli abundant en una paella antiadherent. Cuineu el producte ultracongelat a foc mig remenant sovint durant aprox. 6 min. Tot seguit, deixeu-ho escórrer sobre paper absorbent.
Al forn: Preescalfeu a 200°C (forn convencional 200°C). Enforneu el producte ultracongelat amb paper resistent a la safata a la part central durant aprox. 15 min (forn convencional aprox. 20 min). Tombeu-ho un cop a la meitat del temps.
A la fregidora d'aire: Cuinar el producte congelat a la cistella aprox. 9 min a 190°C, donant la volta un cop transcorregut la meitat del temps.
El producte no conté: