No tens productes al teu carretó
Medallons de llom de xai amb cuscús en vinagreta de maduixa i menta
Retirem les llavors del xili i el tallem a daus.
Escaldem breument la verdura (pèsols, faves i coliflor) en aigua amb sal i tot seguit ho refredem amb aigua.
Daurem la ceba, l’all, la verdura per a sopa i el xili amb 3 cullerades d’oli d’oliva, hi afegim 500 ml de l’aigua d’escaldar i ho bullim uns minuts. Després ho aboquem sobre el cuscús i deixem que s’hidrati aprox. 15-20 minuts. Remenem de tant en tant i hi afegim un pessic de sal.
Netegem i tallem les maduixes. Apartem algunes maduixes i una mica de menta per decorar. Acte seguit, ho triturem amb la resta de fulles de menta, el suc de les llimes, l’oli d’oliva i una mica de sal.
Pelem les faves, trossegem la coliflor en trossets petits, afegim tota la verdura amb l’amaniment i el julivert al cuscús i ho barregem amb compte.
Preparem el xai a la graella o a la paella i el servim amb el cuscús.