Mandonguilles en salsa mar i muntanya

Mandonguilles en salsa mar i muntanya

Dificultat
Temps de preparació: 15 min

Productes relacionats

Celebrar Oktoberfest a casa, és fàcil i divertit!
  • 4 minitruitetes de patates (art. 5669)
  • 250 g mandonguilles (art. 8609)
  • 250 g remenat de bolets, gambes i espàrrecs (art. 8344)
  • 5 g d'all picat (art. 8771)
  • 5 g de julivert (art. 11012)
  • 25 g Oli d'Oliva verge
  • 75 ml de nata per a cuinar
  1. Enforna a 180ºC sense descongelar les minitruitetes de patates durant 20 minuts aproximadament, girant-ho a mitjan temps.
  2. En una paella, afegeix dues cullerades d'oli amb l'all fins a escalfar. A continuació, salta juntament amb el remenat de bolets, gambes i espàrrecs durant 3-4 minuts a foc fort. Després afegeix les mandonguilles i salta entre 5-6 minuts més a foc mitjà.
  3. Afegeix la nata i deixa que redueixi.
  4. Muntatge: posa les minitruites cruixents en una safata, en acabat afegeix les mandonguilles formant una línia d'una en una i finalment, cobreix-les amb el saltat i la salsa resultant. Decora amb julivert.