250 g remenat de bolets, gambes i espàrrecs (art. 8344)
5 g d'all picat (art. 8771)
5 g de julivert (art. 11012)
25 g Oli d'Oliva verge
75 ml de nata per a cuinar
Enforna a 180ºC sense descongelar les minitruitetes de patates durant 20 minuts aproximadament, girant-ho a mitjan temps.
En una paella, afegeix dues cullerades d'oli amb l'all fins a escalfar. A continuació, salta juntament amb el remenat de bolets, gambes i espàrrecs durant 3-4 minuts a foc fort. Després afegeix les mandonguilles i salta entre 5-6 minuts més a foc mitjà.
Afegeix la nata i deixa que redueixi.
Muntatge: posa les minitruites cruixents en una safata, en acabat afegeix les mandonguilles formant una línia d'una en una i finalment, cobreix-les amb el saltat i la salsa resultant. Decora amb julivert.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.