Mandonguilles de lluç i gambes en salsa

Mandonguilles de lluç i gambes en salsa

ES18015
18015
Disponible
14,95 €

500 g (Preu per Kg 29.90 €)

Gaudeix de les nostres irresistibles mandonguilles de lluç i gambes en crema de marisc. Perfectes per als amants del bon menjar, aquestes mandonguilles no sols destaquen pel seu sabor, sinó també per la seva facilitat de preparació. 

Descripció Tècnica:

Mandonguilles a base de lluç i gambes finament picades, banyades en una saborosa crema de marisc. Ultracongelat.

Distribuïdor:
www.bofrost.com

bofrost* SAU Avda. Ronda de los Tejares, nº 32, E, 1-1, 14008 Còrdova / Espanya

Conservar en congelador *** a -18°C

salsa (brou de crustacis (brou de peix (aigua, lluç de Sud-àfrica, porro, vi blanc, pebrot verd, pastanaga, all, llorer), gamba cuita (gamba argentina, antioxidant, sucre), salsa de tomàquet (tomàquet, pastanaga), ceba fregida (ceba, oli d'oliva verge, sal), oli d'oliva, sal, all, bonítol ratllat, llorer), aigua, tomàquet, brandi, oli de gira-sol, ceba fregida (ceba, oli d'oliva verge, sal), farina de blat, estabilitzant (goma xantana), all, llorer), mandonguilles 48% (lluç de Sud-àfrica 65,2%, gamba blanca 16,3%, ceba fregida (ceba, oli d'oliva verge, sal), pa ratllat (farina de blat, aigua, sal, llevat), ou líquid pasteuritzat, sal, pebre negre, algues, all).

Pot contenir: sojamostassasulfits.

Microones

Instruccions de preparació al microones: Escalfeu l'envàs ultracongelat amb la tapa perforada vàries vegades a 800 watts aprox. 7 min. i 30 seg. Després, deixeu reposar aprox. 1 min.

LLUÇ DE SUD-ÀFRICA
Nom científicMerluccius capensis/paradoxus
Capturat a:
Categoria d'art de pesca:

GAMBA ARGENTINA
Nom científicPleoticus muelleri

BONÍTOL RATLLAT
Nom científicKatsuwonus pelamis

LLUÇ DE SUD-ÀFRICA
Nom científicMerluccius capensis/paradoxus

GAMBA BLANCA
Nom científicParapenaeus longirostris

El producte no conté:

  • Sèsam
  • Api
  • Mollusc
  • Llet i Derivats
  • Lactosa