Mandonguilles amb salsa de Pedro Xímenez

Mandonguilles amb salsa de Pedro Xímenez

Dificultat
Temps de preparació: 40 min

Productes relacionats

Primera recepta del concurs online 12 mesos, 12 xefs, @rakelentumantel vol guanyar amb aquesta delícia!
  • 1 paquet de MANDONGUILLES “FRIKADELLEN” A L'ESTIL CASOLÀ
  • 500 grams de CEBA PICADA
  • 50 grams d'ALL PICAT
  • 200 ml de vi tipus “Pedro Xímenez”
  • 200 ml d'aigua
  • 15 gr de MEDITERRÀNIA
  • 1 bossa de PURÉ DE PATATES
  • 100 ml de llet
  • Sal i  oli OVE
  • Per als toppings: kikos trossejats i cibulet.
  • En una paella amb dues cullerades soperes d'oli daurar la ceba i l'all a foc mitjà/baix, amb una mica de sal, fins que estigui completament cuinada.
  • Afegeix-hi el Pedro Xímenez i l'aigua i bat la salsa.
  • Afegeix-hi les mandonguilles i cuina-ho a foc mitjà (i amb tapa) durant 5 minuts per cada costat.
  • GUARNICIÓ: Afegeix en 100 ml de llet el contingut del paquet i cuina-ho durant 4 minuts a foc alt, remenant de tant en tant. Afegeix-hi, per donar-li un toc extra, les herbes mediterrània i un punt de sal.
  • Per decorar pots utilitzar kikos trossejats i cibulet tallat finalment. I a gaudir!