Primera recepta del concurs online 12 mesos, 12 xefs, @rakelentumantel vol guanyar amb aquesta delícia!
1 paquet de MANDONGUILLES “FRIKADELLEN” A L'ESTIL CASOLÀ
500 grams de CEBA PICADA
50 grams d'ALL PICAT
200 ml de vi tipus “Pedro Xímenez”
200 ml d'aigua
15 gr de MEDITERRÀNIA
1 bossa de PURÉ DE PATATES
100 ml de llet
Sal i oli OVE
Per als toppings: kikos trossejats i cibulet.
En una paella amb dues cullerades soperes d'oli daurar la ceba i l'all a foc mitjà/baix, amb una mica de sal, fins que estigui completament cuinada.
Afegeix-hi el Pedro Xímenez i l'aigua i bat la salsa.
Afegeix-hi les mandonguilles i cuina-ho a foc mitjà (i amb tapa) durant 5 minuts per cada costat.
GUARNICIÓ: Afegeix en 100 ml de llet el contingut del paquet i cuina-ho durant 4 minuts a foc alt, remenant de tant en tant. Afegeix-hi, per donar-li un toc extra, les herbes mediterrània i un punt de sal.
Per decorar pots utilitzar kikos trossejats i cibulet tallat finalment. I a gaudir!
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.