Lluç farcit de marisc

Lluç farcit de marisc

Dificultat
Temps de preparació: 20 min
Una fantàstica proposta fàcil d'elaborar i amb sabor mariner.

• 4 Filets de Lluç extra (Art. 8528) 
• 250 g de musclos al natural 
• 150 g de llagostins crus 
• 2 ous 
• 1 llauna de pebrot morró 
• 2 cebes 
• 1 porro (arti. 8605)
• 1 culleradeta de farina 
• 50 ml de vi de Porto 
• 100 ml de llet 
• Oli d'oliva verge extra 
• Sal 
• Pebre

Comencem aquesta recepta descongelant els filets de lluç, els salpebrem i reservem.

Per elaborar el farcit, batem un ou, i en un bol posem ¼ de l'ou batut, afegim els musclos, els llagostins i el pebrot morró a tires. Coem un altre ou i ho tallem en quadrats, ho afegim també i ho barregem tot molt bé.

D'altra banda, pre escalfem el forn a 200ºC. Després, col·loquem a la safata del forn untada amb oli un filet de lluç, el farcit i damunt l'altre filet i ho cuinem durant 20 minuts aproximadament.

Per a la salsa, piquem el porro i la ceba no gaire fina. Posem una paella amb poc oli i ofeguem la ceba i el porro. Quan comenci a agafar color, introduïm la farina i després el vi de Porto. Quan redueixi el vi introduïm la llet i seguim reduint. Una vegada hagi espessit la salsa, es tritura i es prova com està de sal.

I finalment, afegim la salsa al lluç.

Bon profit!