No tens productes al teu carretó
Lluç farcit de marisc
• 4 Filets de Lluç extra (Art. 8528)
• 250 g de musclos al natural
• 150 g de llagostins crus
• 2 ous
• 1 llauna de pebrot morró
• 2 cebes
• 1 porro (arti. 8605)
• 1 culleradeta de farina
• 50 ml de vi de Porto
• 100 ml de llet
• Oli d'oliva verge extra
• Sal
• Pebre
Comencem aquesta recepta descongelant els filets de lluç, els salpebrem i reservem.
Per elaborar el farcit, batem un ou, i en un bol posem ¼ de l'ou batut, afegim els musclos, els llagostins i el pebrot morró a tires. Coem un altre ou i ho tallem en quadrats, ho afegim també i ho barregem tot molt bé.
D'altra banda, pre escalfem el forn a 200ºC. Després, col·loquem a la safata del forn untada amb oli un filet de lluç, el farcit i damunt l'altre filet i ho cuinem durant 20 minuts aproximadament.
Per a la salsa, piquem el porro i la ceba no gaire fina. Posem una paella amb poc oli i ofeguem la ceba i el porro. Quan comenci a agafar color, introduïm la farina i després el vi de Porto. Quan redueixi el vi introduïm la llet i seguim reduint. Una vegada hagi espessit la salsa, es tritura i es prova com està de sal.
I finalment, afegim la salsa al lluç.
Bon profit!