No tens productes al teu carretó
Lloms de peix Carboner
Unitats: 6-8
600 g (Preu per Kg 26.58 €)
Selectes lloms de peix carboner (peix blanc de la família del bacallà), de textura ferma i molt versàtil, per a sortir de la rutina i assaborir un bon peix qualsevol dia de la setmana.
Descripció Tècnica:
Lloms de carboner, al natural.
Distribuïdor:
www.bofrost.com bofrost S.A.U.
Avda. Ronda de los Tejares, 32, escalera E, 1º 1ª
14008 Córdoba | Córdoba | España
Pràcticament sense espines*. Ultracongelat. *Per raó de la naturalesa del producte, és possible la presència excepcional d'espines, gràcies per la vostra comprensió.
Conservar en congelador *** a -18°C
filet de peix carboner.
Informació nutricional | per 100g | per unitat/ració | % Ingestes de referència per unitat/ració |
---|---|---|---|
Valor Energètic | <0.1 kJ | 0 kJ | - |
Valor Energètic Kcal | <0.1 kcal | <0.1 kcal | 6 |
Greixos | <0.5 g | <0.5 g | 2 |
dels quals saturats | <0.1 g | <0.1 g | <1 |
Hidrats de carboni | <0.5 g | <0.5 g | <1 |
dels quals sucres | <0.5 g | <0.5 g | <1 |
Fibra alimentària | <0.5 g | <0.5 g | - |
Proteïnes | <0.5 g | <0.5 g | 55 |
Sal | < 0,01 g | < 0,01 g | 8 |
Instruccions per a la descongelació: Descongelar el producte tapat en un recipient adequat amb possibilitat d'escórrer a la nevera (4°C) durant 4 hores.
A la paella: Renteu, assequeu i assaoneu el producte descongelat. Escalfeu una mica d'oli en una paella antiadherent. Fregiu primer el producte a foc mig remenant sovint durant aprox. 8 min.
A l'olla: Poseu a bullir aigua (aprox. 250 ml) lleugerament salada. afegiu-hi el producte ultracongelat. Poseu-ho a bullir i ho acabeu de cuinar a foc baix i durant aprox. 10 min.
FILET DE PEIX CARBONER
Nom científic: Pollachius virens
Capturat a: Atlàntic, nord-est (Fons d'Islàndia), (Fons de les Feroès)
Categoria d'art de pesca: Xarxes d'arrossegament
El producte no conté: