No tens productes al teu carretó
Llom de salmó amb crumble de pa i pinyons i bastons de patata al forn
Per al salmó
Per a les patates
Per a la salsa de mel
Preescalfar el forn a 200º. Pelar les patates i tallar-les en forma de bastons. Col·locar a la safata del forn, salpebrar i afegir oli. Enfornar durant 30-35 minuts fins que quedin daurades i cruixents.
Introduir a la picadora la molla de pa amb la mantega fosa, julivert, alfàbrega, pinyons, sal i pebre i triturar tot.
Preparar una altra safata amb paper apte per forn i introduir-hi els lloms de salmó encara congelats, salpebrar una mica i afegir el mix de pa que hem triturat prèviament, reduir la temperatura del forn a 180º i enfornar durant 20-25 minuts.
Treure i afegir la ratlladura de llimona.
Per la salsa, barrejar la maionesa, la mel i la mostassa. Servir els lloms de salmó amb les patates i la salsa apart.