Llom de lluç del Cap marinat en oli d'herbes i llimona al vapor sobre porro
Llom de lluç del Cap marinat en oli d'herbes i llimona al vapor sobre porro
Descripció de la recepta
Llom de lluç del Cap marinat en oli d'herbes i llimona al vapor sobre porro
Descripció de la recepta
Dificultat
Temps de preparació: 50 min
Gaudeix del lluç en tota la seva esplendor amb aquesta fantàstica recepta!
60 ml suc de llimona
25 g barreja d'herbes mediterrània (art. 11016)
4 filets de lluç extra al natural (art. 8528)
480 g de porro (art. 8606)
320 g patates a grills (art. 0655)
1 llimona
1 cullerada de xarop d'atzavara
Sal i pebre
Nou moscada
1 fulla de xile
Mescla bé el suc de llimona amb les herbes mediterrànies. Posa la meitat de la mescla en una bossa de congelació juntament amb els filets de lluç. Barreja-ho bé i fica-ho en el frigorífic a macerar durant 20-30 minuts.
Col·loca els porros i les patates en un bol i assaona amb sal, pebre, nou moscada i fulla de xile. Afegeix el lluç i cuina tot al vapor.
Trosseja la llimona en rodanxes. Afegeix les rodanxes de llimona amb el xarop d'atzavara i reserva.
Emplata els filets de lluç amb els porros i les patates i decora amb l'oli restant i les rodanxes de llimona.
Consell: Com a alternativa, les patates a grills també es poden preparar al forn a 200 °C durant uns 25 minuts. Volteja les patates una vegada a la meitat del temps.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.