No tens productes al teu carretó
Llesca amb ou caramel·litzada amb sopa de llet merengada i nous
2 ud de llesques amb ou (art. 8807)
250 ml de crema de llet
130 gr de gelat de llet merengada (art. 8045)
100 gr de gelat de nous (art. 11073)
50 gr d'anacards
4 uds de gerd de mix de fruits vermells (art. 11689)
3 uds de nabius (art. 10852)
50 gr de sucre moreno
En una taula, tala els laterals de les llesques amb ou per a donar-los forma rectangular i reserva les retallades.
En un got mesclador, col·loca les retallades de llesca amb ou juntament amb el gelat de llet merengada i la nata. Tritura fins a obtenir una crema gelada homogènia i reserva-la en el congelador mentre completes l'elaboració.
Col·loca les llesques amb ou en un paper apte per a fregidora d'aire i empolvora sucre moreno per tota la superfície. Cuina a 180 graus durant 4-5 minuts. Una vegada passat el temps, retira-les del forn per a començar a emplatar.
En la base d'un plat profund, aboca la sopa gelada. Col·loca les llesques amb ou tallades per la meitat i una damunt de l'altra sobre la sopa. A un costat del plat, serveix una bola de gelat de nous i a l'altre costat els nabius i gerds. Decora amb algunes fulles verdes i llest per a gaudir!