Llagostins amb salsa

Nou

Llagostins amb salsa

ES11598
11598
Disponible
12,95 €

Unitats: 1

600 g (Preu per Kg 21.58 €)

Recepta llesta per combinar amb arròs o guarnició d'un altre peix. En una saborosa salsa amb tomàquets cherry i espinacs, realçats amb nata.

Descripció tècnica

Llagostins pelats sense intestí amb fulles d'espinac i tomàquets cherry amb salsa picant amb un toc de nata. Ultracongelat.

Distribuïdor

bofrost* Germany An der Oelmühle 6  47638 Straelen

Conservar en congelador *** a -18°C 

aigua, llagostins vannamei 25,2%, cirerols 13,3%, espinacs en fulles 10,3%, nata prima 9,8%, all, ceba, tomàquets, midó de blat de moro modificat, sal iodada (sal, iodat de potassi), oli de colza, concentrat de tomàquet triturat, sucre, espècies (pebre vermell, xili, farigola, pebre negre, gingebre, gingebre blau, coriandre, comí, cardamom), concentrat de suc de taronja, dextrosa, pela de llimona, pebrot, marialluïsa, fulles de citrus hystrix, concentrat de suc de llimona.

Pot contenir: glutenpeixmol·luscs.

Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic298 kJ
Valor Energètic Kcal71 kcal
Greixos3.6 g
dels quals saturats2.1 g
Hidrats de carboni3.4 g
dels quals sucres1.8 g
Fibra alimentària0.5 g
Proteïnes5.9 g
Sal1.0 g
Sartén
Microondas

Instruccions de preparació a la paella: (Mida de la porció: 2 porció/porcions = 600 grams) Acabeu de cuinar el producte ultracongelat a foc alt en una paella antiadherent calenta remenant sovint durant aprox. 8 min.

Instruccions de preparació al microones: (Mida de la porció: 1 porció/porcions = 300 grams) Escalfeu el producte ultracongelat en un recipient apte per a microones a 600 watts aprox. 4 min. Remeneu després i acabeu de coure aprox. uns altres 4 min. Tot seguit deixeu reposar a temperatura ambient durant aprox. 2 min.

Consell: A l'hora de preparar-ne una quantitat inferior, recomanem sacsejar amb compte el producte envasat perquè els ingredients quedin repartits.

LLAGOSTINS VANNAMEI
Nom científicLitopenaeus vannamei
Criat a: Hondures

El producte no conté:

  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Ou