No tens productes al teu carretó
Lasanya de Salmó
Unitats: 2
800 g (Preu per Kg 37.37 €)
Per als apassionats del salmó, deliciosa lasanya a base de pasta fresca italiana i aromàtic salmó fumat, pràcticament sense espines, i espinacs en salsa beixamel. Amb formatge empolsat.
Descripció Tècnica:
Plat de pasta amb salmó fumat, espinacs i formatge ratllat. Ultracongelat.
Distribuïdor:
www.bofrost.com
bofrost* - 47628 Straelen / Germany
Conservar a congelador *** a -18°C
aigua, salmó fumat 15% (salmó, sal, sucre, fum), sèmola de blat dur, formatge Gouda 5% (llet, sal, ferments làctics, quall microbià), farina de blat, espinac 4,2%, llet pols, ou 2,5%, oli de gira-sol, mantega, ceba, sal, oli d'oliva verge extra, concentrat de tomàquet, nou moscada, pebre blanc.
Pot contenir: crustacis, soja, mostassa, mol·luscs.
Informació nutricional | per 100g |
---|---|
Valor Energètic | 651 kJ |
Valor Energètic Kcal | 155 kcal |
Greixos | 6,8 g |
dels quals saturats | 2,3 g |
Hidrats de carboni | 15 g |
dels quals sucres | 2,6 g |
Fibra alimentària | 1,2 g |
Proteïnes | 7,9 g |
Sal | 1,1 g |
Utilització al forn: Preescalfar a 180°C (forn convencional 200°C). Enfornar dins del recipient ultracongelat sense tapa a la safata a la part central aprox. 35 min. (forn convencional aprox. 35 min.).
Utilització al microones: Obrir l'envàs ultracongelat per una cantonada aprox. 1 cm i escalfar a 600 watts aprox. 10 min. Després, deixar reposar aprox. 2 min.
SALMÓ
Nom científic: Salm salar
Criat a: Noruega, Xile, Regne Unit, Islàndia
El producte no conté: