Wrap de coques amb crema de pèsols, blat de moro i bacallà

Wrap de coques amb crema de pèsols, blat de moro i bacallà

Dificultat
Temps de preparació: 40 min

Productes relacionats

Sorprèn els teus convidats amb aquests wraps que són sans, saborosos i súper fàcils de fer.
  • 6 peces de filet de bacallà, natural (art. 8479)
  • 200 g de Pèsols especial bofrost* (art. 0708)
  • 200 g de blat de moro
  • 200 g de crema de formatge
  • 1 cdta. de curri en pols
  • 8 fulles de menta
  • 6 ous
  • 400 ml de llet
  • 400 g de farina
  • 1 cda. de Cibulet (art. 11013)
  • 1 cda. de de Julivert (art. 11012)
  • 4 cdes. d’anet
  • 1 cda. de mel
  • 50 ml d'oli d'oliva
  • 500 g Fulles d’espinacs en bloc (art. 8750)
  • 2 cdes. Ceba picada (art. 8767)
  • ½ culleradeta d’All picat (art. 8771)
  • Sal i pebre
  • Greix per a enfornar les coques
  1. Descongela el peix durant la nit a la nevera, tapat, i deixar escórrer.
  2. Esbandeix els pèsols i el blat de moro breument en aigua amb sal, després, escorre'ls. A continuació, barreja'ls amb la crema de formatge, el curri, la menta picada, la sal i el pebre. Mentrestant, es poden triturar una mica els pèsols.
  3. Fes una massa de coques amb ous, llet i farina. Assaonar amb sal, pebre, cibulet, julivert i anet.
  4. Cuina 6 coques uniformes lleugerament daurades en una paella gran.
  5. Seca el peix i marina amb sal, pebre, mel i 30 ml d'oli d'oliva. Després cuina a la paella encara calenta a foc lent amb la tapa posada durant uns 20 minuts.
  6. Al mateix temps, escalfa els espinacs en una cassola fins que l'aigua s'hagi evaporat, en acabat afegeix la ceba i l'all amb 20 ml d'oli d'oliva i continua cuinant fins que la ceba es torni transparent. Condimenta amb sal i pebre.
  7. Unta les coques amb la crema de formatge vegetal, posa damunt els espinacs i escampa damunt els trossos de peix lleugerament picats.
  8. Serveix les coques enrotllades i a gaudir!