Sorprèn els teus convidats amb aquests wraps que són sans, saborosos i súper fàcils de fer.
6 peces de filet de bacallà, natural (art. 8479)
200 g de Pèsols especial bofrost* (art. 0708)
200 g de blat de moro
200 g de crema de formatge
1 cdta. de curri en pols
8 fulles de menta
6 ous
400 ml de llet
400 g de farina
1 cda. de Cibulet (art. 11013)
1 cda. de de Julivert (art. 11012)
4 cdes. d’anet
1 cda. de mel
50 ml d'oli d'oliva
500 g Fulles d’espinacs en bloc (art. 8750)
2 cdes. Ceba picada (art. 8767)
½ culleradeta d’All picat (art. 8771)
Sal i pebre
Greix per a enfornar les coques
Descongela el peix durant la nit a la nevera, tapat, i deixar escórrer.
Esbandeix els pèsols i el blat de moro breument en aigua amb sal, després, escorre'ls. A continuació, barreja'ls amb la crema de formatge, el curri, la menta picada, la sal i el pebre. Mentrestant, es poden triturar una mica els pèsols.
Fes una massa de coques amb ous, llet i farina. Assaonar amb sal, pebre, cibulet, julivert i anet.
Cuina 6 coques uniformes lleugerament daurades en una paella gran.
Seca el peix i marina amb sal, pebre, mel i 30 ml d'oli d'oliva. Després cuina a la paella encara calenta a foc lent amb la tapa posada durant uns 20 minuts.
Al mateix temps, escalfa els espinacs en una cassola fins que l'aigua s'hagi evaporat, en acabat afegeix la ceba i l'all amb 20 ml d'oli d'oliva i continua cuinant fins que la ceba es torni transparent. Condimenta amb sal i pebre.
Unta les coques amb la crema de formatge vegetal, posa damunt els espinacs i escampa damunt els trossos de peix lleugerament picats.
Serveix les coques enrotllades i a gaudir!
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.