No tens productes al teu carretó
Carbassó en tempura
750 g (Preu per Kg 10.13 €)
Ideal com a entrant saludable i lleuger com a guarnició tant de carn com de peix. El seu arrebossat fi fa que la verdura quedi sucosa per dins i embolcallada de forma cruixent.
Descripció tècnica:
Carbassó tallat en rodanxes, en una fina tempura. Ultracongelat.
Distribuïdor:
www.bofrost.com
bofrost S.A.U., Avda. Ronda de los Tejares, número 32, escalera E, 1º 1ª - 14008 Córdoba (Spain)
Carbassó 50%, tempura 50% (farina de blat dur, farina de blat de moro, oli de gira-sol, aigua, sal, gasificants (difosfats, carbonats de sodi)).
Tracce: fruits de closca, crustacis, ou, peix, soia, llet, sulfits, mol·luscos.
Informació nutricional | per 100g |
---|---|
Valor Energètic | 1085 kJ |
Valor Energètic Kcal | 260 kcal |
Greixos | 14,2 g |
dels quals saturats | 1,6 g |
Hidrats de carboni | 26,8 g |
dels quals sucres | 1,7 g |
Fibra alimentària | 1,8g g |
Proteïnes | 4,6 g |
Sal | 0,34 g |
A la paella (1 porció = 250g): Escalfar l'oli a 180 °C. Fregir el producte sense descongelar durant aprox. 3 min. i deixar escórrer sobre paper de cuina.
A la fregidora (1 porció = 250g): Escalfar suficient oli en una paella antiadherent. Fregir el producte sense descongelar a foc alt voltejant amb freqüència durant aprox. 3 min. A continuació, deixar escórrer sobre paper absorbent.
Al forn (1 porció = 250g): Escalfar a 220 °C (forn convencional 240 °C). Enfornar el producte sense descongelar amb paper apte per a forn, en la safata centrada,durant aprox. 15 min. Voltejar una vegada a la meitat del temps
El producte no conté: