No tens productes al teu carretó
Hojaldre relleno con queso Camembert y compota
Unitats: 1
Original recepta amb una presentació impecable i un sabor exquisit, elaborada amb un formatge Camembert sencer, compota de poma i deliciosa pasta de full. Vesteix la teva taula d'elegància i bon gust.
Descripcio Te;cnica:
Recepta elaborada amb un formatge Camembert sencer i deliciosa compota de poma, tot això embolicat en exquisida pasta fullada. Ultracongelat.
Distribuïdor:
www.bofrost.com bofrost* S.A.U., Ctra. de l'Ermita km 0,5, 14420 Villafranca de Cordoba / Spain
formatge Camembert 47% (nata, ferments la;ctics, quallo animal), pasta fullada 34% (farina de blat, margarina (oli de gira-sol, oli de soia, oli de palma), aigua, emulgents (mono- i diglice;rids d'a;cids grassos, lecitina (soia, gira-sol)), acidulant (a;cid citric), carotens, sal, vinagre de vi blanc), compota de poma 18% (suc de poma a partir de concentrat, albercoc sec, figues deshidratades, prunes seques, panses sultanes, nous, taronja deshidratada, sucre de canya, canyella en brut), ou en pols rehidratada.
Informació nutricional |
---|
Valor Energètic |
Valor Energètic Kcal |
Greixos |
dels quals saturats |
Hidrats de carboni |
dels quals sucres |
Fibra alimentària |
Proteïnes |
Sal |
Al forn: Preescalfar a 180 dC (forn convencional 200 dC). Enfornar el producte sense descongelar amb paper resistent en la safata en la part central durant aprox. 35 min. (forn convencional aprox. 35 min.).
El producte no conté: