Hojaldre relleno con queso Camembert y compota

Hojaldre relleno con queso Camembert y compota

ES8079
8079
Disponible
13,95 €

Unitats: 1

Original recepta amb una presentació impecable i un sabor exquisit, elaborada amb un formatge Camembert sencer, compota de poma i deliciosa pasta de full. Vesteix la teva taula d'elegància i bon gust.

Descripcio Te;cnica:
Recepta elaborada amb un formatge Camembert sencer i deliciosa compota de poma, tot això embolicat en exquisida pasta fullada. Ultracongelat.

Distribuïdor:
www.bofrost.com bofrost* S.A.U., Ctra. de l'Ermita km 0,5, 14420 Villafranca de Cordoba / Spain

formatge Camembert 47% (nata, ferments la;ctics, quallo animal), pasta fullada 34% (farina de blat, margarina (oli de gira-sol, oli de soia, oli de palma), aigua, emulgents (mono- i diglice;rids d'a;cids grassos, lecitina (soia, gira-sol)), acidulant (a;cid citric), carotens, sal, vinagre de vi blanc), compota de poma 18% (suc de poma a partir de concentrat, albercoc sec, figues deshidratades, prunes seques, panses sultanes, nous, taronja deshidratada, sucre de canya, canyella en brut), ou en pols rehidratada.

Informació nutricional
Valor Energètic
Valor Energètic Kcal
Greixos
dels quals saturats
Hidrats de carboni
dels quals sucres
Fibra alimentària
Proteïnes
Sal
Horno

Al forn: Preescalfar a 180 dC (forn convencional 200 dC). Enfornar el producte sense descongelar amb paper resistent en la safata en la part central durant aprox. 35 min. (forn convencional aprox. 35 min.).

El producte no conté:

  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Mollusc