Hamburguesa de vedella

Hamburguesa de vedella

Dificultat
Temps de preparació: 25 min
  • 3 boles de massa per a pizza
  • 5 Burgers a la Mozzarella (art. 5392)
  • 50 gr de llavors de lli
  • 50 gr de llavors de sèsam
  • 1 pastanaga
  • 1 carbassó
  • 1 ceba vermella
  • 2 tomàquets
  • Enciam

Ratllar la pastanaga i el carbassó. Pastar juntament amb la massa per a pizza per crear el pa d'hamburguesa; decorar amb llavors de lli i de sèsam, posar sobre la reixeta del forn i deixar reposar uns minuts perquè baixi de volum.

Fornejar a 200º durant 15/20 minuts amb un got d'aigua si no disposes d'un forn a vapor, així els pans queden més esponjosos.

Farcir amb tomàquet, ceba, enciam i l’hamburguesa de vedella prèviament cuita al gust.