No tens productes al teu carretó
Hamburguesa de salmó
Unitats: 4
360 g (Preu per Kg 41.11 €)
Salmó noruec amb cruixent arrebossat de pa ratllat, farina i espècies suaus com pebre o romaní que li donen un toc original. Perfecte tant per als grans com per als petits.
Descripció Tècnica:
Hamburguesa de salmó noruec, empanada, precuida. Ultracongelat.
pràcticament sense espines*
* A causa de la naturalesa del producte, és possible la presència excepcional d'espines, gràcies per la seva comprensió.
Distribuïdor:
www.bofrost.com
bofrost*, Wingepark 27D, 3110 Rotselaar / België/Belgique
Conservar a congelador *** a -18°C
salmó 74%, olis vegetals (gira-sol, colza), pa ratllat (farina de blat, llevat, oli de colza, dextrosa, mido de patata, sal), farina de blat, mido modificat de blat, extractes d'espècies (extracte de ceba, extracte de pebre), sal, xarop de glucosa, dextrosa, gluten de blat, sèrum lacti dolç en pols, julivert 0,1%, extractes d'herbes (extracte de romaní, extracte de te), gasificants (difosfats, carbonats de sodi), acidulants (àcid citric), espessidors (goma xantana).
Informació nutricional | per 100g | per unitat/ració | % Ingestes de referència per unitat/ració |
---|---|---|---|
Valor Energètic | 1003 kJ | 902 kJ | - |
Valor Energètic Kcal | 240 kcal | 216 kcal | 11 |
Greixos | 12.8 g | 11.5 g | 17 |
dels quals saturats | 1.7 g | 1.6 g | 8 |
Hidrats de carboni | 15.0 g | 13.5 g | 5 |
dels quals sucres | 2.4 g | 2.2 g | 2 |
Fibra alimentària | 1.4 g | 1.2 g | - |
Proteïnes | 15.5 g | 14.0 g | 28 |
Sal | 0.96 g | 0.86 g | 14 |
Al forn ( 2 - 4 Unitats): Preescalfeu a 200ºC (forn convencional 220ºC). Enforneu el producte ultracongelat amb paper resistent a la safata a la part central durant aprox. 14 min (forn convencional aprox. 14 min)
A la fregidora d'aire (2 unitats): Preescalfeu a 200ºC. Distribuïu uniformement a la cistella
A la fregidora (2 unitats): Preescalfeu a 170ºC. Fregiu el producte ultracongelat durant aprox. 7 min i deixeu escorrer sobre paper absorbent.
A la paella ( 2 - 4 unitats): Escalfeu oli abundant en una paella antiadherent. Cuineu el producte ultracongelat a foc alt remenant sovint durant aprox. 14 min. Tot seguit, deixeu-ho escorrer sobre paper absorbent
Nom científic: Salmó salar
Criat a: Noruega
El producte no conté: