No tens productes al teu carretó
Hamburguesa de lluç amb patates i salsa danesa
Deixa descongelar les verdures sobre d’un plat a temperatura ambient durant una hora.
Per a la salsa danesa: tritura els cogombrets amb 2 cullerades del seu propi suc juntament amb la ceba fregida. Talla les fulles d’anet (sense la tija) i mescla amb la preparació dels cogombrets i la ceba fregida, les verdures i la maionesa. Assaona al gust.
Renta i asseca l’enciam i el cogombre. Talla les fulles d’enciam en trossos petits i talla 20 làmines fines de cogombre.
Marina les làmines de cogombre amb una mica de sal i pebre i unes gotes de suc de llimona.
Torra els panets seguint les recomanacions i deixa refredar lleugerament; al mateix temps, cuina les patates fregides al gust. A continuació, prepara el peix en una paella durant 6 minuts.
Talla els panets per la meitat i unta totes dues parts amb la salsa danesa, reparteix l’enciam a la part inferior, col·loca damunt el peix juntament amb les làmines de cogombre i tanca amb l’altra tapa. Serveix amb patates fregides i la resta de la salsa.