Hamburguesa de lluç amb patates i salsa danesa

Hamburguesa de lluç amb patates i salsa danesa

Dificultat
Temps de preparació: 30 min
  • 60 g Sofregit mediterrani (art. 8706)
  • 4 cogombrets en el seu suc
  • 3 cda. ceba fregida
  • 4 branques d’anet
  • 6 cda. maionesa
  • 4 fulles d’enciam
  • 1 Cogombre llarg
  • Sal, pebre
  • Suc de llimona
  • 4 Panets estil rústic (art. 10005)
  • 600 g Patates clàssiques (art. 0603)
  • 4 Filets de lluç arrebossats (art. 8472)

Deixa descongelar les verdures sobre d’un plat a temperatura ambient durant una hora.

Per a la salsa danesa: tritura els cogombrets amb 2 cullerades del seu propi suc juntament amb la ceba fregida. Talla les fulles d’anet (sense la tija) i mescla amb la preparació dels cogombrets i la ceba fregida, les verdures i la maionesa. Assaona al gust.

Renta i asseca l’enciam i el cogombre. Talla les fulles d’enciam en trossos petits i talla 20 làmines fines de cogombre.

Marina les làmines de cogombre amb una mica de sal i pebre i unes gotes de suc de llimona.

Torra els panets seguint les recomanacions i deixa refredar lleugerament; al mateix temps, cuina les patates fregides al gust. A continuació, prepara el peix en una paella durant 6 minuts.

Talla els panets per la meitat i unta totes dues parts amb la salsa danesa, reparteix l’enciam a la part inferior, col·loca damunt el peix juntament amb les làmines de cogombre i tanca amb l’altra tapa. Serveix amb patates fregides i la resta de la salsa.