Hamburguesa de lluç a la planxa amb salsa d'alvocat
480 g de lloms de lluç extra (art. 11506)
4 tiges d'anet fresc
1 alvocat
1 ou
½ culleradeta de julivert (art. 11012)
½ culleradeta de sal
½ culleradeta de pebre
3 cullerades d'AOVE
4 cullerades de suc de llima
800 g de patates ondulades (art. 0647)
4 pans d´hamburguesa al gust
4 cullerades de maionesa
Treu els lloms de lluç del paquet i descongela'ls al frigorífic durant 6 hores.
Per a la salsa, pica en un bol l'alvocat amb el suc de llima i un pessic de sal.
Preescalfeu el forn a 180º i enforneu les patates ondulades durant 22 minuts donant-los la volta de tant en tant.
Renteu l'anet, assequeu-lo i piqueu-lo molt fi. Esbandeix els filets de lluç i pica'ls molt fins.
En un bol barreja l'ou, el lluç, l'anet, el julivert, sal i pebre i fes-hi les hamburgueses.
A una paella afegeix l'AOVE i cuina les hamburgueses uns 6 minuts per cada costat. Talla el pa d'hamburgueses i torra'l.
Prepara la teva hamburguesa col·locant sobre el pa una cullerada de maionesa. A continuació, l'hamburguesa de lluç i la salsa d'alvocat. Serveix-la amb les patates fregides ondulades, tindràs el teu plat ideal per començar a gaudir!
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.