Hamburguesa de lluç a la planxa amb salsa d'alvocat

Hamburguesa de lluç a la planxa amb salsa d'alvocat

Dificultat
Temps de preparació: 15 min

Productes relacionats

Hamburguesa de lluç a la planxa amb salsa d'alvocat
  • 480 g de lloms de lluç extra (art. 11506)   
  • 4 tiges d'anet fresc   
  • 1 alvocat   
  • 1 ou  
  • ½ culleradeta de julivert (art. 11012)   
  • ½ culleradeta de sal    
  • ½ culleradeta de pebre    
  • 3 cullerades d'AOVE    
  • 4 cullerades de suc de llima    
  • 800 g de patates ondulades (art. 0647)    
  • 4 pans d´hamburguesa al gust   
  • 4 cullerades de maionesa
  1. Treu els lloms de lluç del paquet i descongela'ls al frigorífic durant 6 hores.  
  2. Per a la salsa, pica en un bol l'alvocat amb el suc de llima i un pessic de sal.   
  3. Preescalfeu el forn a 180º i enforneu les patates ondulades durant 22 minuts donant-los la volta de tant en tant.   
  4. Renteu l'anet, assequeu-lo i piqueu-lo molt fi. Esbandeix els filets de lluç i pica'ls molt fins.   
  5. En un bol barreja l'ou, el lluç, l'anet, el julivert, sal i pebre i fes-hi les hamburgueses.   
  6. A una paella afegeix l'AOVE i cuina les hamburgueses uns 6 minuts per cada costat. Talla el pa d'hamburgueses i torra'l.   
  7. Prepara la teva hamburguesa col·locant sobre el pa una cullerada de maionesa. A continuació, l'hamburguesa de lluç i la salsa d'alvocat. Serveix-la amb les patates fregides ondulades, tindràs el teu plat ideal per començar a gaudir!