Grills cruixents de mandonguilles de sèsam amb pollastre a la llimona sobre verdures asiàtiques

Grills cruixents de mandonguilles de sèsam amb pollastre a la llimona sobre verdures asiàtiques

Dificultat
Temps de preparació: 40 min
Recepta senzilla i deliciosa per a sorprendre els teus convidats
  • 500g de filetets de pollastre (art. 1300)
  • 200g de tires de pebrot (art. 8579)
  • 8 uni. mandonguilles de pollastre (art. 8592)
  • 1 tija de coriandre fresc
  • 3 cebes
  • 200g de bolets
  • 100g de brots de soia
  • 1 pebrot vermell fresc
  • 4 culleradetes de farina
  • ¼ de culleradeta de sal
  • 1 polsim d’all en pols
  • 6 culleradetes de sucre
  • 4 cullerades de suc de llimona
  • 100ml de brou de verdures
  • 3 cullerades de salsa de soia
  • 2 ous
  • 100 grams de llavors de sèsam
  • 3 cullerades d'oli de gira-sol
  • 1 polsim de pebre molt
  • 8 cullerades d'oli de sèsam
  • 1 cullerada de xili picat
  1. Un dia abans, col·loquem els filets de pit de pollastre i les tires de pebrot en recipients tapats en el frigorífic per a descongelar.
  2. El dia de la preparació, primer omplirem una olla gran amb aigua, hi posarem un polsim de sal i la posarem a escalfar. Posem les mandonguilles ultracongelades a l'aigua, i ho portarem a ebullició. Deixarem reposar sense tapar a foc lent durant uns 25 minuts.
  3. Mentre es cuinen les mandonguilles, rentem i assequem bé el coriandre, les cebes, els bolets, els brots de soia i el xili. Una vegada ho tinguem tot ben net i sec, ho picarem molt fi.
  4. A continuació, posem les clares d'ou en un bol amb la meitat de la farina, la sal i l'all i ho batem fins que quedi espès. Després, tallem en rodanxes fines el pollastre i l'afegim al bol.
  5. Escalfem el sucre, el suc de llimona, el brou de verdures i la salsa de soia en una cassola. Dissolem l'altra meitat de la farina en molt poca aigua freda i l'agreguem amb cura a la salsa perquè espesseixi. Després retirem la salsa del foc.
  6. Retirem les mandonguilles de l'aigua, les tallem en quarts i les deixem refredar. Batem els ous i enrotllem els quarts de mandonguilles en l'ou i després en les llavors de sèsam.
  7. Escalfem dues paelles grans al foc i en una de les paelles, daurem els pebrots, les cebes, els brots de soia, el xili i els bolets en l'oli vegetal i assaonem amb sal i pebre. A continuació, afegim oli de sèsam en l'altra paella i fregim els quarts de mandonguilles fins que estiguin daurats per tots costats. Després ho col·loquem sobre de paper de cuina per a escórrer i tornem a col·locar la paella en el foc.
  8. Retirem amb cura les rodanxes de pollastre de la mescla i les fregim a la paella fins que estiguin cruixents.
  9. Per a servir, primer col·loquem una porció de les verdures en un plat. Després posarem els quarts de mandonguilles i el pollastre fregit cruixent. Finalment, ruixem amb la salsa de llimona i empolsem amb el coriandre.