Gratinat de patates fregides

Gratinat de patates fregides

Dificultat
Temps de preparació: 30 min
  • 1200 g patates en rodanxes (art. 0618)
  • 200 ml crema
  • 200 ml Llet sencera
  • 3 Ous
  • ½ cucharadita nou moscada
  • 2 cucharaditas brou de verdures, instantani
  • 1 cucharadita Mostassa mig picant
  • 1 polsim pebre
  • 300 g de verdura per a ensalada russa (art. 8703)
  • 300 g Formatge ratllat
  • 20 g d'herbes mediterrànies (art. 11016)

Precalienta el forn a 180 ° C de temperatura superior i inferior (convecció de 200 ° C).

Barrejar la llet amb la nata, els ous, la nou moscada, el brou de verdures, la mostassa i un bon polsim de pebre fins a formar una mescla.

Col·locar les papes en rodanxes congelades en capes en una font per a enfornar greixada. Aboca sempre una mica de la mescla de crema i ou entre les capes de patates fregides. Col·loca les verdures per a ensalada russa bofrost * en la capa intermèdia de les capes i cobreix també amb la mescla.

Finalment, si et sobra, distribuir la resta de la mescla sobre el gratinat i acabar amb el formatge ratllat. Col·loca la font per a enfornar en el forn i enforna per 45 minuts.