No tens productes al teu carretó
Gratinat de patata a la tòfona
Unitats: 8
600 g (Preu per Kg 21.58 €)
La guarnició que esperaves. Petites i cremoses porcions de gratinat de patata amb nata i crema fresca, un toc de tòfona negra i empolsades amb formatge Mozzarella.
Descripcio Te;cnica:
Petites porcions dengratinatnde patates amb nata, nata fresca, amanit amb tòfones negres inempolsatnamb formatge.nUltracongelat.
Conservacio:
Conservar al congelador den**na -18dC.
Distribuïdor:
www.bofrost.com, bofrost* 47628 Straelen / Germany
Patates fregides 50% (patates, oli de gira-sol), nata 26%, crema fresca 14%, formatgenMozzarellandur 4%, mido de blat de moro modificat, mantega, sal, tòfona negra adobada 0,6% (tòfona, aigua, sal), all,nlevistic.
Informació nutricional | per 100g |
---|---|
Valor Energètic | 927 kJ |
Valor Energètic Kcal | 223 kcal |
Greixos | 16.0 g |
dels quals saturats | 9.8 g |
Hidrats de carboni | 14.0 g |
dels quals sucres | 1.6 g |
Fibra alimentària | 1.3 g |
Proteïnes | 4.4 g |
Sal | 1.2 g |
Al forn (4 unitats):nPreescalfarnel forn a 200 °C (d'aire aprox. 180 °C). Treure les porcions dengratinatnde patatantrufadansense descongelar del paquet, col·locar sobre una safata de forn coberta amb paper resistent per a forn (Art. nº 983) amb el formatge cap amunt i fornejarnaprox. 20-25 minuts fins que estiguin daurades al gust. Per preparar 8 porcions, el temps de preparacio augmenta en aprox. 4 minuts. Retirar de la safata amb cura amb una espa;tula.
El producte no conté: