Gòndoles de chicken nachos i formatge gratinat

Gòndoles de chicken nachos i formatge gratinat

Dificultat
Temps de preparació: 15 min

Productes relacionats

Un sabor únic per als amants del formatge

9 u. de chicken nachos (art.1347)

1 u. sobre de salsa mexicana de chicken nachos (art. 1347)

200 gr de verdura per a sopa (art. 11741)

80 gr de formatge vell d'ovella i cabra en llard i oli (art. 08618)

80 gr de formatge semicurat d'ovella (art. 08619)

3 u. de gòndoles de blat

  1. Poseu a la fregidora d'aire sobre un paper adequat, els chicken nachos durant 12 minuts a 180 graus, donant-li la volta a meitat de temps.
  2. Mentrestant, talla en una taula lasques fines dels dos formatges i reserva-les.
  3. En una olla posa aigua a bullir amb una mica de sal i cou les verdures per a sopa, passat el temps escorre-les bé i passa-les a un bol.
  4. Afegeix a les verdures per a sopa la salsa mexicana i barreja bé. Reparteix aquesta barreja a les tres gòndoles de blat.
  5. Posa els chicken nachos sobre la barreja anterior i sobre aquests les lasques dels diferents formatges.
  6. Poseu les gòndoles de nou a la Fregidora d'aire perquè el formatge es gratini durant 1 minut a 180 graus. Llest per a un mos cruixent i saborós!