No tens productes al teu carretó
Gofres Red Velvet
1. Descongela els nabius en un bol a temperatura ambient durant 2 hores.
2. Batem la nata amb el sucre en pols i l'extracte de vainilla fins que quedi ferma. Omplim una mànega pastissera amb filtre d'estrella i la guardem a la nevera.
3. Per als gofres, preescalfem la gofrera durant uns 5 minuts. Barregem la farina amb el llevat en pols. Afegim el sucre i el cacau en pols.
4. Batem els ous amb la llet i l'extracte de vainilla. Ho ajuntem amb la mescla anterior fins a formar una massa suau. Empolsa la remolatxa fins a aconseguir el to desitjat.
5. Untem amb una mica d'oli la gofrera i coem els gofres.
6. Afegim una cullerada de gelat a cada gofre i decorem amb nata. Decora amb nabius i ja ho tens llest! Pots posar-li mini núvols de sucre perquè et quedi d'escàndol!