Gerds marinats i gratinats amb gelat de nous

Gerds marinats i gratinats amb gelat de nous

Dificultat
Temps de preparació: 30 min

• 400 g Gerds (Art. 0819) 
• 4 cullerades soperes de aiguardent de gerd o licor al gust 
• 4 cullerades soperes de sucre 
• 4 boles grans de Gelat de Nous (Art. 11073)
• algunes fulles de menta 


Per a l'escuma de vi: 
• 3 rovells d'ou 
• 50 ml de vi blanc semisec i afruitat 
• 4 cullerades soperes d'aiguardent de gerds o licor al gust 
• 4 cullerades soperes de sucre

Comencem amb aquesta recepta distribuint els gerds congelats en quatre plats fondos. Els ruixem amb aiguardent de gerds o licor al gust, i empolsem uniformement amb sucre.

Aquesta mescla la deixem descongelar durant aprox. 30 minuts.

Per crear l'escuma de vi, batem tots els ingredients en un bol fins a aconseguir una consistència espumosa.

Distribuïm l'escuma de vi immediatament sobre els gerds descongelats i ho gratinem al forn fins a aconseguir el daurat desitjat.

Col·locar el gelat de nou al centre de l'escuma de vi gratinada. I ho decorem amb menta al nostre gust.