No tens productes al teu carretó
Gerds marinats i gratinats amb gelat de nous
• 400 g Gerds (Art. 0819)
• 4 cullerades soperes de aiguardent de gerd o licor al gust
• 4 cullerades soperes de sucre
• 4 boles grans de Gelat de Nous (Art. 11073)
• algunes fulles de menta
Per a l'escuma de vi:
• 3 rovells d'ou
• 50 ml de vi blanc semisec i afruitat
• 4 cullerades soperes d'aiguardent de gerds o licor al gust
• 4 cullerades soperes de sucre
Comencem amb aquesta recepta distribuint els gerds congelats en quatre plats fondos. Els ruixem amb aiguardent de gerds o licor al gust, i empolsem uniformement amb sucre.
Aquesta mescla la deixem descongelar durant aprox. 30 minuts.
Per crear l'escuma de vi, batem tots els ingredients en un bol fins a aconseguir una consistència espumosa.
Distribuïm l'escuma de vi immediatament sobre els gerds descongelats i ho gratinem al forn fins a aconseguir el daurat desitjat.
Col·locar el gelat de nou al centre de l'escuma de vi gratinada. I ho decorem amb menta al nostre gust.