Una recepta ideal per a un sopar al pati amb amics, fàcil de fer, ideal per lluir-se, fresca i plena de matisos que recorden el mateix estiu.
600 gr tomàquet
40 gr pebrot vermell
50 gr ceba vermella
1 all sense germen (4gr aprox)
300 gr Mix fruits vermells de bofrost*(art. 11689)
50 ml aigua
60 ml d'oli d'oliva verge extra
1 cullerada vinagre de poma
½ culleradeta sal
En una batedora de got, hi afegim els tomàquets tallats, el pebrot vermell, la ceba, l’all, el mix de fruits vermells i l’aigua. Triturar
Un cop triturat, afegiu-hi l’oli d'oliva verge extra, el vinagre i la sal i torneu-ho a triturar.
Tamisar per retirar les pells i les llavors.
Un cop tamisat, rectificar de sal i triturar amb una batedora de mà per ajudar a emulsionar el gaspatxo i evitar que se separin les fases.
Deixar refredar al frigorífic (unes 3 hores) i servir ben fresquet.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.