Gaspatxo de fruits vermells

Gaspatxo de fruits vermells

Dificultat
Temps de preparació: 20 min

Productes relacionats

300 g (Preu per Kg 18.40 €)

300 g (Preu per Kg 18.40 €)

5,52 €

Cod. 11689

Unitats: 1

Una recepta ideal per a un sopar al pati amb amics, fàcil de fer, ideal per lluir-se, fresca i plena de matisos que recorden el mateix estiu.
  • 600 gr tomàquet
  • 40 gr pebrot vermell
  • 50 gr ceba vermella
  • 1 all sense germen (4gr aprox)
  • 300 gr Mix fruits vermells de bofrost*(art. 11689)
  • 50 ml aigua
  • 60 ml d'oli d'oliva verge extra
  • 1 cullerada vinagre de poma
  • ½ culleradeta sal
  1. En una batedora de got, hi afegim els tomàquets tallats, el pebrot vermell, la ceba, l’all, el mix de fruits vermells i l’aigua. Triturar
  2. Un cop triturat, afegiu-hi l’oli d'oliva verge extra, el vinagre i la sal i torneu-ho a triturar.
  3. Tamisar per retirar les pells i les llavors.
  4. Un cop tamisat, rectificar de sal i triturar amb una batedora de mà per ajudar a emulsionar el gaspatxo i evitar que se separin les fases.
  5. Deixar refredar al frigorífic (unes 3 hores) i servir ben fresquet.