No tens productes al teu carretó
Garró rostit al forn amb amanida de patata
1 Garró de porc rostit
Per a l'amanida de patata:
250 g de patates a rodanxes (art. 0653)
4 talls de pernil cuit
5 cogombres agredolços
Olives negres (al gust)
2 cullerades de tàperes
Cebulet fresc
3 cullerades de formatge fresc batut
2 cullerades de mostassa de Dijon
Per al garró només cal preescalfar el forn a 180°. Treu del seu envàs i enforna-ho durant 70 minuts, donant la volta a la peça i banyant amb la seva pròpia salsa.
Cuina les patates a fregidora d'aire durant 15 minuts a 180°, sense que arribin a quedar cruixents. Mentrestant, talleu la resta d'ingredients, afegiu-los tots a un bol, i quan les patates estiguin llestes i temperades, barregeu-ho tot.
Per a la salsa substitueix la maionesa per formatge fresc batut perquè quedi més lleugera. Barreja el formatge i la mostassa, afegeix i remou fins que tots els ingredients quedin coberts. Acompanya amb xucrut per donar-li un toc més alemany.
Llest!