Garró rostit al forn amb amanida de patata

Garró rostit al forn amb amanida de patata

Dificultat
Temps de preparació: 70 min

Productes relacionats

¿Celebres Oktoberfest a casa? Aquesta recepta et farà que sí o sí, ho vulguis celebrar. Que aprofiti!

1 Garró de porc rostit

Per a l'amanida de patata

250 g de patates a rodanxes (art. 0653)

4 talls de pernil cuit

5 cogombres agredolços

Olives negres (al gust)

2 cullerades de tàperes

Cebulet fresc

3 cullerades de formatge fresc batut

2 cullerades de mostassa de Dijon

Per al garró només cal preescalfar el forn a 180°. Treu del seu envàs i enforna-ho durant 70 minuts, donant la volta a la peça i banyant amb la seva pròpia salsa.

Cuina les patates a fregidora d'aire durant 15 minuts a 180°, sense que arribin a quedar cruixents. Mentrestant, talleu la resta d'ingredients, afegiu-los tots a un bol, i quan les patates estiguin llestes i temperades, barregeu-ho tot.

Per a la salsa substitueix la maionesa per formatge fresc batut perquè quedi més lleugera. Barreja el formatge i la mostassa, afegeix i remou fins que tots els ingredients quedin coberts. Acompanya amb xucrut per donar-li un toc més alemany. 

Llest!