Flors de carxofes

Flors de carxofes

Dificultat
Temps de preparació: 30 min

Productes relacionats

50 g (Preu per Kg 38.40 €)

50 g (Preu per Kg 38.40 €)

1,92 €

Cod. 11012

Una recepta molt vistosa i boníssima, aquestes carxofes tenen un cor que sorprèn.
  • 1 paquet de Cors de Carxofa (art. 8722)
  • 1 paquet de Massa de pasta de full 
  • 300 gr de formatge brie
  • 1 dl de llet
  • 1 ou
  • Julivert (art. 11012)

Descongelar durant 10 minuts la massa de pasta de full. 

Coure les carxofes durant 10 minuts, cuites però no gaire toves, escórrer i deixar-les refredar.

Barrejar el formatge, la llet i el julivert picat per lligar una crema.

Amb l'ajuda d'una cullera buidar la carxofa i omplir amb la crema de formatge i llet.

Estirar la pasta amb un corró i amb un motlle de 10 cm crear cercles: posar la carxofa al centre de cada cercle i unir la massa. Agafeu un altre quadrat de massa per fer les fulles amb la punta d'un ganivet i uneix-les al voltant de la carxofa.

Posar ou batut per damunt amb l'ajuda d'un pinzell i fornejar a 200º durant 15 minuts, fins que quedin daurades.

Una recepta molt vistosa i boníssima, aquestes carxofes tenen un cor que sorprèn.