Pela la poma i talla-la a grills que siguin tan simètrics com sigui possible. Posa'ls en un plat profund o bol.
Unta amb mantega la part superior dels grills de poma i tapa'ls amb film transparent. Introdueix el plat al microones durant 2 minuts a 800W .
Treu el plat i deixa reposar dos minuts més fins que el paper film quedi adherit a la poma. Després, retira-ho i aixafa la poma amb una forquilla.
En una safata folrada amb paper per a enfornar posa una làmina de pasta fil·lo i a sobre, la poma aixafada. Unta amb mantega per damunt amb un pinzell.
Reparteix el sucre sobre tota superfície i posa damunt una altra làmina de pasta fil·lo i finalment, tapa amb una làmina de paper per a enfornar. Colpeja per damunt amb una pala de plàstic per a unir totes dues làmines.
Enforna durant 20 minuts a 170ºC. Una vegada passat el temps, treu del forn i deixa reposar fins a refredar.
Una vegada el Crumble estigui fred, posa-hi al damunt 4 flors de caramel i a gaudir de les postres.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.