No tens productes al teu carretó
Flascons de coliflor
Ingredientes para los frascos:
Preescalfeu el forn a 200°. En una font per a enfornar, fiqueu la coliflor, l’all picat, l’estragó, l’oli, la sal i el pebre. Salpimentar. Daurar al forn durant 15 minuts.
Per a la beixamel: foneu la mantega en una petita cassola a foc mitjà i afegiu-hi la farina fins que es formi una salsa uniforme. A poc a poc, barrejar amb llet i nata durant 3-4 minuts fins que s’espesseixi. Retireu-la del foc, afegiu-hi la mozzarella, el parmesà, la nou moscada, la sal i el pebre. Deixeu-la a banda i manteniu-la calenta.
Per a la massa: poseu la mantega i l’aigua en una cassola mitjana a foc fort i porteu-la a ebullició. Retireu-la del foc, afegiu-hi la farina i la sal i barregeu-ho fins que formeu una massa uniforme. Pastar sobre una superfície lleugerament enfarinada fins que quedi llisa i elàstica. Dividiu-la en quatre y i col·locar-los entre dues fulles de paper per a enfornar amb 3 mm de grossor.
Fent servir una placa rodona de 20 cm com a guia, retallar quatre cercles i modelar fins a aconseguir la forma d’un flascó.
Retallar quatre tapes de 3 mm de grossor amb la massa restant.Aboqueu la meitat de la salsa beixamel sobre la base de cada flascó, farciu-lo amb la coliflor i afegiu-hi la beixamel restant.
Pinzelleu la vora de la massa amb l’ou i pressioneu les tapes talleu-les amb un ganivet i pinzelleu-les amb l’ou. Col•loqueu els flascons sobre una font i deixeu-los coure durant 25-30 minuts.