Filets de verat

Filets de verat

ES8591
8591
Disponible
17,95 €

Unitats: 5-7

600 g (Preu per Kg 29.92 €)

Nutri score C

Saborosos filets de verat al natural, amb pell i d'una selecció especial, pràcticament sense espines. Ideal per a cuinar a la planxa o fins i tot al forn, de sabor fresc i intens i sorprenent textura sucosa. Gaudeix-ne sense preocupar-te!

Descripció Tècnica:

Filets de verat amb pell, pràcticament sense espines.

A l'hora de filetejar el peix, s'han tret les espines amb particular precisió. Malgrat la precisió, és possible que, en casos excepcionals, es trobi una espina aïllada, gràcies per la seva comprensió.

Distribuïdor:

www.bofrost.com bofrost* SAU Avda. Ronda de los Tejares nº 32, E, 1-1, 14008 Córdoba, España

 

 

Conservar en congelador de *** a -18°C.

Verat.

 

crustacis, mol·luscs.

Nutri score C
Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic1302 kJ
Valor Energètic Kcal314 kcal
Greixos26 g
dels quals saturats6,2 g
Hidrats de carboni< g
dels quals sucres< g
Fibra alimentària0 g
Proteïnes20 g
Sal0,18 g
Paella
Forn
Descongelacio: Al frigorific: 6h A temperatura ambient: 2,5h
n
Al forn (1 unitat): Escalfar el forn a 200 dC. Introduir una peça descongelada en una safata apta per a forn i enfornar a mitjana alçada durant 7 min. aprox.
n
A la paella (1 unitat): En una paella antiadherent escalfar una cullerada d'oli, i introduir una peça descongelada. Cuinar a foc mig-fort durant 4-5 min. aprox.

Nom científic: Scomber scombrus

Capturat a: FAO 27, Atlàntic Nord-est (Fons d'Islàndia i de les Fèroe i/o Mar de Noruega, Spitzberg i illa dels Óssos)

Categoria d'art de pesca: Xarxes d'arrossegament

El producte no conté:

  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Ou
  • Gluten
  • Llet i Derivats
  • Lactosa
  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos