Filets de peix en patata cruixent

Filets de peix en patata cruixent

Dificultat
Gaudeix de la nostra exquisida recepta de filets de peix en patata cruixent
  • 3 Filets de Bacallà al natural (art. 8469) o del peix que prefereixis
  • 3 patates
  • Oli d'oliva verge
  • Sal i pebre

Renta i pela les patates i talla-les en rodanxes molt fines.

Cobreix una safata apta per a forn amb una fulla de paper per enfornar formant una capa amb les rodanxes de patata superposades, com si fossin les escates del peix.

Col·loca damunt els filets de peix prèviament descongelats i cobreix-los amb una altra capa de patates.

Ruixa cada capa amb oli d'oliva verge extra, un polsim de sal i una mica de pebre.

Introdueix la safata en el forn ja calent a 190°C i cuina durant 20/25 minuts, dels quals els últims 5, amb la graella o el forn ventilador.