Filets de Gallineta

Filets de Gallineta

ES0598
0598
Disponible
16,60 €

Unitats: 3-7

475 g (Preu per Kg 34.95 €)

Nutri score A

Filets de Gallineta (Sebastes norvegicus), procedents de pesca sostenible, tallats en grandària ració, sense pell i pràcticament sense espines. Ideal per preparar a la planxa amb un sabor deliciós i una textura impecable, que pot agradar fins i tot als més petits de la família.

Descripció tècnica:
Filets de gallineta al natural, glassejat, pràcticament sense espines*. Ultracongelat.
A causa de la naturalesa del producte, és possible la presència excepcional d'espines, gràcies per la seva comprensió.
 
 
Distribuïdor:
www.bofrost.com, bofrost* 47628 Straelen / Germany

Conservar al congelador de *** a -18°C.

Filets de gallineta.

Nutri score A
Informació nutricionalper 100gper unitat/ració
Valor Energètic443 kJ664 kJ
Valor Energètic Kcal105 kcal158 kcal
Greixos3,6 g5,4 g
dels quals saturats0,7 g1,0 g
Hidrats de carboni<0,5 g<0,5 g
dels quals sucres<0,5 g<0,5 g
Fibra alimentària<0,5 g<0,5 g
Proteïnes18,2 g27,3 g
Sal0,20 g0,30 g
Paella
Cassola
Descongelació: Al frigorific (aprox. 5ºC): 4h. A temperatura ambient (aprox. 22ºC): 2h
 
A la paella (2 uni): Esbandir els filets descongelats, assecar i assaonar. Escalfar una mica d'oli. Fregir els filets sense tapa a foc alt durant 4 minuts per cada costat.
 
A la cassola (2 uni): Portar a ebullicio aprox. 250 ml d'aigua lleugerament salada, agregar els filets sense descongelar i tornar a bullir. Acabar de cuinar a foc mig i tapat durant uns 7 minuts.
 
Al microones (2 uni): Cuinar el producte sense descongelar amb aprox. 3 cullerades d'aigua en un recipient apte per a microones amb tapa a 600 W durant aprox. 5-6 minuts.

Nom científic: Sebastes norvegicus,

Capturat en: Atlàntic, nord-est (Fons d'Islàndia),


Categoria d'art de pesca: Xarxes d'arrossegament

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Mollusc
  • Ou
  • Gluten
  • Llet i Derivats
  • Lactosa
  • Crustacis