Filets de Carboner, al natural

Filets de Carboner, al natural

ES01500
01500
Disponible
12,95 €

Unitats: 3-5

475 g (Preu per Kg 27.26 €)

Saborosos lloms tallats de la part més central del peix. De la família del bacallà, és semblant a l'abadejo, i es pot cuinar de múltiples formes.

Descripció tècnica

Filets de carboner al natural, tallat en porcions, només de la part central, glacejat.

Distribuïdor

bofrost* - 47628 Straelen / Germany

Conservar en congelador *** a -18°C i consumir preferentment abans del (la data de congelació la trobarà entre parèntesis)

filet de peix carboner

Informació nutricionalper 100gper unitat/ració% Ingestes de referència per unitat/ració
Valor Energètic344 kJ517 kJ-
Valor Energètic Kcal81 kcal122 kcal6
Greixos0.9 g1.4 g2
dels quals saturats0.1 g0.2 g<1
Hidrats de carboni<0.5 g<0.5 g<1
dels quals sucres<0.5 g<0.5 g<1
Fibra alimentària<0.5 g<0.5 g-
Proteïnes18.3 g27.5 g55
Sal0.25 g0.38 g6
Sartén
Cacerola
Descongelar

Instruccions per a la descongelació: Retireu l'embalatge del producte i descongeleu-lo cobert.  Consell: Descongeleu el producte sempre tapat i a la nevera (4°C).

Instruccions de preparació a la paella: Renteu, assequeu i assaoneu el producte descongelat. Escalfeu una mica d'oli en una paella antiadherent. Fregiu primer el producte a foc alt remenant sovint durant aprox. 8 min.

Instruccions de preparació a l'olla: Poseu a bullir aigua (aprox. 250 ml) lleugerament salada. afegiu-hi el producte ultracongelat. Poseu-ho a bullir i ho acabeu de cuinar a foc mig i amb tapa durant aprox. 9 min.

FILET DE PEIX CARBONER
Nom científicPollachius virens
Capturat a: Atlàntic, nord-est (Fons d'Islàndia), (Fons de les Feroès)
Categoria d'art de pesca: Xarxes d'arrossegament

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Mollusc
  • Ou
  • Gluten
  • Llet i Derivats
  • Lactosa
  • Crustacis