No tens productes al teu carretó
Filets de Bacallà, al natural
Unitats: 5-11
1000 g (Preu per Kg 30.95 €)
Selectes filets de bacallà (Gadus Morhua) procedents de pesca sostenible (MSC) al mar de Barents i Mar Noruec, amb una textura especialment tendra i un sabor natural molt versàtil, ja que no porta punt de sal i perfecta per portar una dieta equilibrada.
Descripció tècnica:
Filets de bacallà (bacallà), al natural. Ultracongelat.
Distribuïdor:
www.bofrost.com, bofrost* 47628 Straelen / Germany
Conservar al congelador de *** a -18°C.
Bacallà.
Descongelació: A T ª: 2h. A la nevera: 6h. Al microones (porció individual): 4 min
A la paella (2 peces): Condimentar els filets descongelats i secs amb una mica de sal, pebre blanc i suc de llimona. Marinar una mitja hora i tornar a assecar. Enfarinar i fregir a foc mitjà en una paella calenta amb suficient oli. Voltejar a meitat de cocció. Aconsellem donar un toc delicat, al final del temps de preparació, amb un tros de mantega i assaonar la mantega amb salsa Worchester i una mica de suc de llimona.
A la cassola (2 peces): Portar a ebullició aprox. 500 ml d'aigua lleugerament salada, afegir els filets sense descongelar i tornar a bullir. A continuació, acabar de cuinar a foc mig i tapats
Al forn (2 peces): Cuinar el filet sense descongelar amb aprox. 3 cullerades d'aigua (assaonar amb sal, pebre blanc i suc de llimona) utilitzant una font apta per a microones amb tapa. Servir amb mantega fosa o un preparat amb mantega.
Nom científic: Gadus morhua
Capturat a: Atlàntic nororiental (mar de Barents, mar de Noruega)
Categoría d'art de pesca: Xarxes d'arrossagament.
El producte no conté: