Filets d'Abadejo d'Alaska

Filets d'Abadejo d'Alaska

ES5486
5486
Disponible
14,40 €

Unitats: 4-7

700 g (Preu per Kg 20.57 €)

Nutri score A

Similar a un bacallà al natural, et suggerim el nostre abadejo (Theragra chalcogramma) de textura ferma i sabor suau, amb el qual podràs cuinar una immensitat de receptes com a la papillote, gratinat o en salsa. 

Descripció Tècnica:
Filets d'Abadejo d'Alaska. Ultracongelat.

Distribuïdor:

www.bofrost.com, bofrost* Italia S.p.A. Via Clauzetto, 4 - San Vito al Tagliamento (PN) Italia

Conservar al congelador de *** a -18°C.

peix carboner d'Alaska.

Nutri score A
Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic282 kJ
Valor Energètic Kcal67 kcal
Greixos0,6 g
dels quals saturats0,2 g
Proteïnes15,3 g
Sal0,4 g
Paella
Forn

Descongelació (Al frigorífic a 5ºC apròx.: 4h): Un cop descongelats, escórrer els filets amb aigua freda i assecar-los amb paper de cuina.

A la paella: (2 unitats) Escalfar 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra en una paella antiadherent, afegir els filets descongelats i daurar-los durant aprox. 7 minuts. Afegir sal, un toc de vi blanc i herbes aromàtiques al gust.

Al forn: (2 unitats) Preescalfar a 200°C. Col·locar el producte descongelat amb 3 cda(s). d'oli d'oliva, una mica de vi blanc i herbes aromàtiques en una safata apta per a forn i acabar de cuinar durant uns 10 min. a la reixeta central.

 

PEIX CARBONER D'ALASKA
Nom científicTheragra chalcogramma
Capturat a: A) Pacífic, nord-oest, B) Pacífic, nord-est
Categoria d'art de pesca: A) Xarxes d'arrossegament

El producte no conté:

  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Mollusc
  • Ou
  • Gluten
  • Llet i Derivats
  • Lactosa
  • Crustacis