No tens productes al teu carretó
Filets d'Abadejo d'Alaska
Unitats: 4-7
700 g (Preu per Kg 20.57 €)
Similar a un bacallà al natural, et suggerim el nostre abadejo (Theragra chalcogramma) de textura ferma i sabor suau, amb el qual podràs cuinar una immensitat de receptes com a la papillote, gratinat o en salsa.
Descripció Tècnica:
Filets d'Abadejo d'Alaska. Ultracongelat.
Distribuïdor:
www.bofrost.com, bofrost* Italia S.p.A. Via Clauzetto, 4 - San Vito al Tagliamento (PN) Italia
peix carboner d'Alaska.
Informació nutricional | per 100g |
---|---|
Valor Energètic | 282 kJ |
Valor Energètic Kcal | 67 kcal |
Greixos | 0,6 g |
dels quals saturats | 0,2 g |
Proteïnes | 15,3 g |
Sal | 0,4 g |
Descongelació (Al frigorífic a 5ºC apròx.: 4h): Un cop descongelats, escórrer els filets amb aigua freda i assecar-los amb paper de cuina.
A la paella: (2 unitats) Escalfar 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra en una paella antiadherent, afegir els filets descongelats i daurar-los durant aprox. 7 minuts. Afegir sal, un toc de vi blanc i herbes aromàtiques al gust.
Al forn: (2 unitats) Preescalfar a 200°C. Col·locar el producte descongelat amb 3 cda(s). d'oli d'oliva, una mica de vi blanc i herbes aromàtiques en una safata apta per a forn i acabar de cuinar durant uns 10 min. a la reixeta central.
PEIX CARBONER D'ALASKA
Nom científic: Theragra chalcogramma
Capturat a: A) Pacífic, nord-oest, B) Pacífic, nord-est
Categoria d'art de pesca: A) Xarxes d'arrossegament
El producte no conté: