Filet de daurada amb tomàquets cherry, olives, patates i pesto

Filet de daurada amb tomàquets cherry, olives, patates i pesto

Dificultat
Temps de preparació: 60 min
Gaudeix d'una recepta de daurada sucosa i deliciosa
  • 4 filets de daurada (art. 5530)
  • 24 tomàquets cherry
  • 75 gr de ceba picada (art. 8767)
  • 16 olives negres
  • 1 cullerada d'all picat (art. 8771)
  • 8 gotes de salsa pesto
  • 4 talls de paper de forn
  • 4 trossos de cordó d'aproximadament 15 cm de llarg
  • Sal pebre
  1. Tapar i deixar que els filets de daurada es descongelin a la nevera.
  2. Renteu, assequeu i talleu per la meitat els tomàquets cherry. Pela la ceba, parteix-la per la meitat i talla-la a tires fines.
  3. Col·loca les patates, els tomàquets cherry, les olives, la ceba i l'all al centre del paper de forn.
  4. Renteu els filets de daurada, assequeu-los i assaoneu-los amb sal i pebre, després col·loqueu-los sobre les verdures. Posa 8 gotes de salsa pesta a sobre del peix.
  5. Formeu el paper de forn en un sac i lliga'l amb la corda. Introdueix la safata al forn preescalfat a 200 ° C per uns 15 minuts.
  6. Finalment, servir i llest!