No tens productes al teu carretó
Fideuà de marisc
420 g (Preu per Kg 26.07 €)
Divertida, saborosa, diferent. La fideuà de bofrost* està elaborada amb fideus, gambes, musclos, pota, pebrots i pèsols. Cuinada equival aprox. a 725 g.
Descripció Tècnica:
Fideuà a base de sofregit amb fideus, pebrot vermell, pèsols, gambes pelades, anelles de canana i musclos sense petxina. Producte ultracongelat.
Distribuïdor:
www.bofrost.com bofrost* S.A.U., Ctra. de l'Ermita km 0,5, 14420 Villafranca de Còrdova / Espanya
fideus 42% (sèmola de blat dur), sofregit (tomàquets, oli de gira-sol, ceba, brou de peix (sal, midó de blat de moro, peix en pols 11%, gambeta del nord 9%, greix de palma, extracte de ceba, extracte de pastanagues, antioxidant (extracte de romaní), pebrot, sal, all, cúrcuma, espècies (sucre, pebre vermell dolç, pebre negre))), anelles de cananes del nord 13% (calamar argentí, aigua, sal, corrector de l'acidesa (carbonats de sodi)), gambes pelades 7% (gambes, aigua, sal), musclos de Xile sense closca 5%, pèsol 5%, pebrot vermell 2%.
Pot contenir: ou, soja, llet, api.
Informació nutricional | per 100g |
---|---|
Valor Energètic | 606 kJ |
Valor Energètic Kcal | 144 kcal |
Greixos | 4,0 g |
dels quals saturats | 0,5 g |
Hidrats de carboni | 23,4 g |
dels quals sucres | 0,7 g |
Fibra alimentària | 0,9 g |
Proteïnes | 6,7 g |
Sal | 0,9 g |
A la paella:
Aboqueu el producte sense descongelar en una paella d'aprox. 30 cm de diàmetre. Per a obtenir uns fideus al dente, afegiu-hi 500 ml d'aigua bullent. Si els preferiu més tous, afegiu-hi 550-600 ml d'aigua bullent.
Remeneu-ho bé abans d'escalfar per a barrejar bé els ingredients i condimenteu-los al gust. Manteniu-los bullint uns 4 min a foc màxim, remenant-los de tant en tant. A continuació manteniu-los bullint uns 6 min a foc mitjà fins que els fideus estiguin al vostre gust.
Al forn:
Aboqueu el producte sense descongelar en una paella d'aprox. 30 cm de diàmetre. Per a obtenir uns fideus al dente, afegiu-hi 500 ml d'aigua bullent. Si els preferiu més tous, afegiu-hi 550-600 ml d'aigua bullent. Remeneu-ho bé abans d'escalfar per a barrejar bé els ingredients i condimenteu-los al gust. Manteniu-los bullint uns 4 min a foc màxim, remenant-los de tant en tant. A continuació poseu la paella al forn i manteniu-los bullint uns 6 min a 180 ºC, fins que els fideus estiguin al vostre gust.
El producte no conté: