Sense deixar de cuidar-te i sense renunciar al millor sabor!
1 alvocat
Suc de mitja llimona
30 g d'Oli d'oliva verge
3 panets estil rústic sense gluten (art. 10005)
200 g de salmó noruec fumat
5 crêpes de xocolata (art. 10091)
Un pessic de sal
Posa els crêpes a descongelar en un plat.
Afegeix la carn de l'alvocat a un bol, aixafa-la amb una forquilla i afegeix sal, suc de mitja llimona i oli d'oliva. Remou i reserva.
Enforna els panets a 180ºC durant 13 minuts. Una vegada enfornats deixa reposar 5 minuts i obre'ls per la meitat.
Unta la base dels panets amb la mescla reservada anteriorment, sobre elles posa el salmó fumat i tapa'ls amb la tapa superior del pa.
Una vegada els crêpes estiguin descongelats, introdueix-los 30 segons al microones per a escalfar una mica i ja tindràs el teu esmorzar "gluten free" dolç i salat.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.