Escamarlans sense coure

Escamarlans sense coure

ES08083
08083
Disponible
N/A

Unitats: 4-6

Selecte escamarlà de calibre 0, capturat a les costes de la Mar del Nord, molt versàtil per a preparar a la planxa, en guisats o guarnir amanides amb un toc molt especial.

Descripció Tècnica:
Escamarlans

Distribuïdor:

www.bofrost.es bofrost* S.A.U. 
Avda. Ronda de los Tejares, 32, escalera E, 1º 1ª
14008 Córdoba | Córdoba | Espanya

Conservar en congelador *** a -18°C

escamarlans (sulfit de sodi).

Pot contenir: peixmol·luscs.

Informació nutricionalper 100gper unitat/ració% Ingestes de referència per unitat/ració
Valor Energètic324 kJ972 kJ-
Valor Energètic Kcal77 kcal230 kcal12
Greixos0.9 g2.7 g4
dels quals saturats0.3 g0.9 g5
Hidrats de carboni<0.5 g<0.5 g<1
dels quals sucres<0.5 g<0.5 g<1
Fibra alimentària<0,5 g0.5 g-
Proteïnes17.1 g51.3 g103
Sal0.71 g2.1 g36
Forn
Cassola
Descongelar
Paella

Mode de descongelació: Descongelar el producte tapat en un recipient adequat amb possibilitat d'escórrer en el frigorífic (4 °C) durant 12-14 hores.

Instruccions d'ús olla: Posar a bullir aigua (aprox. 2500 ml) lleugerament salada. Agregar el producte descongelat, posar a bullir i acabar de cuinar a foc alt i aprox. 2-3 min.

Instruccions d'ús a la paella: Acabar de cuinar el producte descongelat a foc mitjà en una paella antiadherent amb 2 cdes. d'oli amb tapa removent amb freqüència aprox. 3-4 *min

Instruccions d'ús al forn: Preescalfar a 180 °C. Enfornar el producte descongelat amb paper resistent en la safata en la part central aprox. 6-7 min.

ESCAMARLANS
Nom científicNephrops norvegicus
Capturat a: C) Atlàntic, nord-est (Mar del Nord)
Categoria d'art de pesca: C) Xarxes d'arrossegament

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Mostassa
  • Ou
  • Gluten
  • Llet i Derivats
  • Lactosa