No tens productes al teu carretó
Escamarlans sense coure
Unitats: 4-6
Selecte escamarlà de calibre 0, capturat a les costes de la Mar del Nord, molt versàtil per a preparar a la planxa, en guisats o guarnir amanides amb un toc molt especial.
Descripció Tècnica:
Escamarlans
Distribuïdor:
www.bofrost.es bofrost* S.A.U.
Avda. Ronda de los Tejares, 32, escalera E, 1º 1ª
14008 Córdoba | Córdoba | Espanya
Conservar en congelador *** a -18°C
escamarlans (sulfit de sodi).
Pot contenir: peix, mol·luscs.
Informació nutricional | per 100g | per unitat/ració | % Ingestes de referència per unitat/ració |
---|---|---|---|
Valor Energètic | 324 kJ | 972 kJ | - |
Valor Energètic Kcal | 77 kcal | 230 kcal | 12 |
Greixos | 0.9 g | 2.7 g | 4 |
dels quals saturats | 0.3 g | 0.9 g | 5 |
Hidrats de carboni | <0.5 g | <0.5 g | <1 |
dels quals sucres | <0.5 g | <0.5 g | <1 |
Fibra alimentària | <0,5 g | 0.5 g | - |
Proteïnes | 17.1 g | 51.3 g | 103 |
Sal | 0.71 g | 2.1 g | 36 |
Mode de descongelació: Descongelar el producte tapat en un recipient adequat amb possibilitat d'escórrer en el frigorífic (4 °C) durant 12-14 hores.
Instruccions d'ús olla: Posar a bullir aigua (aprox. 2500 ml) lleugerament salada. Agregar el producte descongelat, posar a bullir i acabar de cuinar a foc alt i aprox. 2-3 min.
Instruccions d'ús a la paella: Acabar de cuinar el producte descongelat a foc mitjà en una paella antiadherent amb 2 cdes. d'oli amb tapa removent amb freqüència aprox. 3-4 *min
Instruccions d'ús al forn: Preescalfar a 180 °C. Enfornar el producte descongelat amb paper resistent en la safata en la part central aprox. 6-7 min.
ESCAMARLANS
Nom científic: Nephrops norvegicus
Capturat a: C) Atlàntic, nord-est (Mar del Nord)
Categoria d'art de pesca: C) Xarxes d'arrossegament
El producte no conté: