No tens productes al teu carretó
Escalopes de porc a la vienesa
Unitats: 7-9
1000 g (Preu per Kg 16.95 €)
Pràctiques escalopes de carn magra de porc, tallada finament i recoberta d'un apetitós arrebossat. Són ideals acompanyades d'unes bones patates fregides o de bastonets de verdura.
Descripció Tècnica:
Escalopa de llom de porc, amb 8% de condiment líquid, tallat, cru, amb 25% d'empanat cruixent assaonat. Ultracongelat.
Distribuïdor:
www.bofrost.com, bofrost* 47628 Straelen / Germany
carn de porc 70%, farina de blat, aigua, midons (blat, blat de moro), sal, acidulant (citrats de sodi), espècies (pebre vermell, cúrcuma), llevat.
Informació nutricional | per 100g |
---|---|
Valor Energètic | 671 kJ |
Valor Energètic Kcal | 159 kcal |
Greixos | 3,3 g |
dels quals saturats | 1,3 g |
Hidrats de carboni | 15,8 g |
dels quals sucres | 2,2 g |
Fibra alimentària | 0,6 g |
Proteïnes | 16,2 g |
Sal | 1,5 g |
A la paella: Fregiu les escalopes a la vienesa en una paella amb prou oli a foc mitjà durant aprox. 7 minuts o fins que estiguin daurades o cruixents al gust. Gireu-les diverses vegades amb cura mentre es fregeixen.
A la fregidora: Preescalfeu l'oli a 180ºC. Fregiu en l'oli calent 2 escalopes a la vienesa sense descongelar durant 5 minuts fins que estiguin daurades. A continuació deixeu-les escórrer en paper de cuina.
El producte no conté: