No tens productes al teu carretó
Esborronadora sopa de pèsols amb ulls
Posem els pèsols en una cassola gran.
Per als Chicken Pops, aboquem oli abundant a una paella antiadherent i escalfem a foc fort. Col·loquem els Chicken Pops sense descongelar i els fregim durant 3 - 4 minuts, voltejant de tant en tant. Els deixem escórrer en paper de cuina per a treure l'excés d'oli.
Mentrestant, pelem la ceba i el gra d'all i l'agreguem als pèsols. Cuinem a foc mitjà fins que els pèsols estiguin llestos. Batem tot fins a aconseguir un cremós puré, assaonant-lo amb sal i pebre al gust.
Punxem tres Chicken Pops a cada broqueta. Tallem les olives per la meitat i les enganxem amb la cola alimentosa al centre de cada Chicken Pop i deixem assecar.
Servim la sopa de pèsols en bols o tasses petites i col·loquem la broqueta a la vora. Ja podem gaudir de la nostra esborronadora sopa amb ulls!