El dia anterior descongela els llagostins cuits i els milfulls de salmó i formatge al frigorífic.
En un got mesclador afegeix els pèsols, el pessic de sal, pebre i alfàbrega. Tritura fins a aconseguir la textura desitjada. Reserva al frigorífic durant 5-7 minuts.
En una paella amb oli OVE aixafa la dent d'all amb la pell i ofega-ho durant 3 minuts. A continuació, afegeix els llagostins cuits pelats, a excepció de la cua. Salteu durant 1 minut a foc mitjà afegint durant aquest temps el suc de llima.
Pel muntatge pots inspirar-te amb la nostra proposta veient el final del vídeo. Si prefereixes innovar, estarem esperant la teva proposta!
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.