Amanida tèbia de milfulls de salmó i llagostins

Amanida tèbia de milfulls de salmó i llagostins

Dificultat
Temps de preparació: 20 min
  • 10 milfulls de salmó 
  • 8 llagostins cuits 
  • ½ suc de llima
  • 1 all fresc amb pell
  • 40 g de crema vinagre balsàmic de mango Ybarra
  • 100 g de pèsols molt fins (art. 8543)
  • 50 g d’oli OVE
  • 5 g alfàbrega
  • Un pessic de sal
  • Un pessic de pebre
  • 10 g de brots tendres
  1. El dia anterior descongela els llagostins cuits i els milfulls de salmó i formatge al frigorífic.
  2. En un got mesclador afegeix els pèsols, el pessic de sal, pebre i alfàbrega. Tritura fins a aconseguir la textura desitjada. Reserva al frigorífic durant 5-7 minuts.
  3. En una paella amb oli OVE aixafa la dent d'all amb la pell i ofega-ho durant 3 minuts. A continuació, afegeix els llagostins cuits pelats, a excepció de la cua. Salteu durant 1 minut a foc mitjà afegint durant aquest temps el suc de llima.
  4. Pel muntatge pots inspirar-te amb la nostra proposta veient el final del vídeo. Si prefereixes innovar, estarem esperant la teva proposta!