Una ensalada russa que sorprendrà pel seu deliciós sabor.
125 g de filets de tonyina en Oli d'Oliva (art. 15639)
125 g de filets de verat en Olis d'Oliva (art. 19643)
125 g de varetes de mar (art. 8421)
350 g de verdura per a ensalada russa (art. 8703)
200 g de musclo cuit (art. 8091)
50 g de pebrots tipus Padró (art. 8667)
100 ml de llet
200 ml d'oli de gira-sol
Un pessic de sal i pebre negre
3 cullerades d'Oli d'oliva verge
3 ous (només el rovell)
100 g de flocs de blat de moro picats
20 g de sèsam torrat
4 glaçons
Posa una olla a bullir amb la verdura per a ensalada russa. Una vegada finalitzi la cocció, deixa-les refredar en aigua amb gel. Salpebra i afegeix un toc d'oli d'oliva.
Afegeix la tonyina i el verat en filets, evitant trencar-los.
Talla a rodanxes les varetes de mar i afegeix-les a la mescla anterior. Remou tots els ingredients amb cura sense picar la mescla. Prova de sal i rectifica al gust.
Talla la cua dels pebrots de tipus Padró, obre'ls i retira les llavors de l'interior. Talla'ls a trossos molt petits.
Prepara la maionesa amb llet i oli de gira-sol. El truc perquè no es talli és abaixar el braç de la batedora al fons i, amb la velocitat al mínim anar separant-lo del got. Una vegada la maionesa estigui gairebé llesta afegeix els trossos de pebrots del Padró. Continua batent amb moviments suaus per a integrar-ho tot. Afegeix la maionesa a l'ensalada russa.
Passa per rovell d'ou els musclos i pel pa ratllat de flocs de blat de moro. Posteriorment, fregeix-los en una paella amb oli d'oliva.
Serveix el teu plat d'ensalada russa de tonyina i verat amb musclos i decora amb un toc de sèsam torrat.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.